HomeHL-9Θρήνος για την 28χρονη Χρύσα στο Ρέθυμνο – Την Κυριακή η κηδεία

Θρήνος για την 28χρονη Χρύσα στο Ρέθυμνο – Την Κυριακή η κηδεία

Έχασε την μάχη για τη ζωή μετά από εκτεταμένα εγκαύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μεγάλη θλίψη επικρατεί στο Ρουσσοσπίτι και σε όλη την κοινότητα της περιοχής, καθώς η 28χρονη Χρύσα Παττακού έφυγε από τη ζωή χθες Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, δίνοντας μάχη για πολλές εβδομάδες μετά από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Η νεαρή Χρύσα είχε τραυματιστεί σε ένα οδυνηρό δυστύχημα που σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στο Ρουσσοσπίτι, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Μετά από αγωνία που διήρκεσε πολλές εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας, η καρδιά της Χρύσας σταμάτησε να χτυπά.

Ο θάνατος της Χρύσας Παττακού βύθισε στη θλίψη όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όλους τους φίλους και τους συγγενείς της. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ρουσσοσπίτι την Κυριακή στις 2 μ.μ., ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 12.30 μ.μ.

Η απώλεια της Χρύσας Παττακού αφήνει ένα κενό στην κοινότητα και στις καρδιές όσων την αγάπησαν και τη θαυμάσανε. Οι σκέψεις μας είναι μαζί της και με την οικογένειά της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση