HomeHL-9Θρήνος στην Κρήτη: Είπαν το τελευταίο αντίο στον μικρό Νικόλα

Θρήνος στην Κρήτη: Είπαν το τελευταίο αντίο στον μικρό Νικόλα

Απαρηγόρητοι οι γονείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή άφησε ο μικρός Νικόλας, το δύο ετών αγοράκι, που νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις στροφές της Λυγαριάς, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το οχήμα στο οποίο επέβαινε το αγοράκι, μαζί με τη μητέρα του και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με ένα βαν, το οποίο οδηγούσε ένας 38χρονος. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε υπό συνθήκες που εξακριβώνονται ακόμα, όταν το βαν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια.

troxaio-lygaria

Πρώτα «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του μωρού, η 59χρονη Μαρία, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, ενώ λίγες ημέρες μετά «έσβησε» και το εγγονάκι της, ο μικρός Νικόλας, που καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα του.

Η τραγωδία αυτή άφησε βαθιά πληγή στην τοπική κοινότητα της Κρήτης και έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη σε ολόκληρο το νησί. Οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος εξακολουθούν, ενώ η κοινότητα στέκεται ενωμένη στη στήριξη των οικογενειών που πλήγηκαν από αυτό τον τραγικό χαμό.

Οι αρχές προαναγγέλλουν ότι θα διενεργηθεί λεπτομερής έρευνα για το ατύχημα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία και να ληφθούν οι αναγκαίες δράσεις για την αποφυγή παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον.

H τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στις 15:00 στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης στις Άγιες Παρασκιές, όπου οι γονείς, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν το αγγελούδι στην τελευταία του κατοικία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση