HomeHL-TOPΣεξουαλική κακοποίηση 15χρονης: Αύριο καταθέτουν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης: Αύριο καταθέτουν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Το κινητό του κοριτσιού έχει αρχίσει να «μιλάει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου κοριτσιού στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι βιασμοί του κοριτσιού ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν 12 ετών και συνεχίζονταν μέχρι πριν μερικές ημέρες, όταν και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν. Πάνω στο 15χρονο σήμερα κοριτσάκι φέρεται να έχουν ασελγήσει περισσότερα από 12 άτομα.

Έτσι, η ανακρίτρια κάλεσε αύριο να καταθέσουν κάποιοι εκ των 12 ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, η 15χρονη αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα στις Αρχές.

Ο πατέρας της μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Συγγενείς του αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να αντέξει, ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ότι δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.

Ο έλεγχος στο σπίτι και η αυτοκτονία του πατέρα

Αρχές του Ιανουαρίου πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι όπου μένει η 15χρονη μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του 50χρονου άνδρα, τότε είναι η στιγμή που ο πατέρας μαθαίνει τι έχει συμβεί.

Ο ίδιος, μην μπορώντας να το αντέξει, έφυγε από το σπίτι του πήγε και αγόρασε μία φιάλη υγραερίου και πήγε σε ένα απόμερο μέρος με το αυτοκίνητό του.

Λίγες ημέρες αργότερα, και μετά την δήλωση της εξαφάνισής του, εντοπίζεται στη θέση του οδηγού έχοντας δίπλα του ανοιχτή τη φιάλη του υγραερίου με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Στο σημείωμά του έγραφε ότι δεν μπορεί να αντέξει όλα αυτά που έμαθε για το παιδί του, ενώ ζητούσε να ψάξουν το κινητό της 15χρονης για να μάθουν την αλήθεια.

Έτσι, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει το κινητό της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του κοριτσιού υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών, με πολλούς ακόμα άνδρες που ζητούσαν να κλείσουν μαζί της ερωτικό ραντεβού.

Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα και ένας 38χρονος Πακιστανός.

Ο Πακιστανός έχει ήδη συλληφθεί ενώ ο ίδιος είναι στη φυλακή για διαφορετική υπόθεση.

Εργαζόταν στα χωράφια του πατέρα

Ο 38χρονος Πακιστανός εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόταν στον Μυλοπόταμο ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost εργαζόταν και για τον 50χρονο πατέρα της 15χρονης κοπέλας.

Ενδέχεται ο 38χρονος Πακιστανός να ήταν εκείνος που εξωθούσε στην πορνεία την 15χρονη γνωρίζοντάς την σε κάποιους από τους εμπλεκόμενους.

Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες

Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Ανακρίτριας Ρεθύμνου που ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

Τι λέει ένας από τους κατηγορούμενους

Ένας 19χρονος ο οποίος είναι στους 12 εμπλεκόμενους στην υπόθεση μίλησε στο Star λέγοντας πως έβγαινε με την 15χρονη και ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω», ανέφερε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση