HomeHL-9Aegean: Ποιες μέρες αναστέλλονται οι πτήσεις από και προς Ηράκλειο

Aegean: Ποιες μέρες αναστέλλονται οι πτήσεις από και προς Ηράκλειο

Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει, λόγω των προγραμματισμένων έργων αναβάθμισης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης», επιπλέον πτήσεις τόσο προς το αεροδρόμιο των Χανίων όσο και της Σητείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λόγω προγραμματισμένων έργων αναβάθμισης στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης, η AEGEAN ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι υποχρεούται να προβεί σε αναστολή του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων για το διάστημα από 19 έως 24 Φεβρουαρίου.

Η AEGEAN, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη διασφάλιση της διασυνδεσιμότητας του νησιού, έχει μεριμνήσει για την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τόσο προς το αεροδρόμιο των Χανίων (2 επιπλέον πτήσεις καθημερινά), όσο και προς το αεροδρόμιο της Σητείας (1 επιπλέον πτήση καθημερινά), οι οποίες θα εκτελούνται με Airbus 320. Αντίστοιχα, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα ταξιδιωτικά γραφεία, μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN https://el.aegeanair.com/ ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 6261000.

Διαφήμιση
Διαφήμιση