HomeHL-WorldΑυστραλία: Τρίχρονος παγιδεύτηκε σε αυτόματο πωλητή παιχνιδιών

Αυστραλία: Τρίχρονος παγιδεύτηκε σε αυτόματο πωλητή παιχνιδιών

«Δεν είχα καμία ευκαιρία να αντιδράσω» δήλωσε ο πατέρας του παιδιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πατέρας ενός τρίχρονου αγοριού που παγιδεύτηκε σε έναν αυτόματο πωλητή παιχνιδιών σε εμπορικό κέντρο του νοτιοανατολικού Κουίνσλαντ της Αυστραλίας δήλωσε ότι ο γιος του «περνούσε τις καλύτερες στιγμές της ζωής του».

Ο τρίχρονος Ίθαν εισέβαλε στον θάλαμο του μηχανήματος μέσω της τρύπας από την οποία βγαίνουν τα παιχνίδια το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το σχετικό βίντεο δείχνει το νήπιο να βρίσκεται εντός του μηχανήματος σε πλήρη ηρεμία, με τους παρευρισκόμενους να το ενθαρρύνουν να βγει.

Ο πατέρας του παιδιού, Timothy Hopper, δήλωσε ότι ο γιος του έπαιζε με το μηχάνημα προτού εξαφανιστεί γρήγορα από το οπτικό πεδίο. «Δεν είχα καμία ευκαιρία να αντιδράσω, ήταν απίστευτο πόσο γρήγορα μπήκε εκεί μέσα» εξήγησε ο ίδιος.

Περιέγραψε πως ο μικρός μπόμπιρας έδειχνε να απολάμβανει τη στιγμή, με τον ίδιο να μην μπορεί παρά να γελάσει, μέχρις ότου άρχισε να αναρωτιέται πώς θα τον απεγκλωβίσει.

Ο Hopper δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του έθεσαν ως προτεραιότητα να παραμείνουν ψύχραιμοι, ενώ παράλληλα κάλεσαν την εταιρεία που κατασκευάζει τους αυτόματους πωλητές.

«Με ρωτούσαν πόσα κέρματα είχα βάλει στο μηχάνημα και εάν είχαν κολλήσει», είπε.

«Η απάντησή μου ήταν ‘το μόνο πράγμα που έχει κολλήσει στο μηχάνημα είναι το παιδί μου, θα ήθελα πολύ να το έχω πίσω’» συμπλήρωσε.

Σύντομα επενέβησαν οι τοπικές Αρχές. Ο ανώτερος αστυφύλακας Stuart Power και οι συνάδελφοί του αφού ζήτησαν από τον τρίχρονο να κατευθυνθεί προς τη γωνία του μηχανήματος και να καλύψει τα μάτια του στη συνέχεια έσπασαν το τζάμι του μηχανήματος.

Ο τρίχρονος απεγκλωβίστηκε λέγοντας στη συνέχεια στον πατέρα του: «Μην ανησυχείς μπαμπά, δεν θα το ξανακάνω».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση