HomeHL-9Προσφορά ρεκόρ πτήσεων και για την Κρήτη το 2024

Προσφορά ρεκόρ πτήσεων και για την Κρήτη το 2024

Η Jet2 προσφέρει 1,5 εκατ. αεροπορικές θέσεις, 1.500 ξενοδοχεία για Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο όμιλος Jet2.com και Jet2holidays επιβεβαίωσε ότι φέτος θα προσφέρει το μεγαλύτερο πρόγραμμα διακοπών που είχε στην ιστορία του για την Ελλάδα, με τις διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις να αυξάνονται κατά 12% σε σχέση με πέρυσι.

Η αεροπορική εταιρεία και ο τουρ οπερέιτορ, που διεξάγουν ήδη εκστρατεία μάρκετινγκ με τον ΕΟΤ, θα προσφέρουν αυτό το καλοκαίρι περισσότερα από 100 δρομολόγια από 11 βρετανικά αεροδρόμια σε 14 στην Ελλάδα, με τους πελάτες της Jet2holidays να μπορούν να επιλέξουν μέσα από 20 προορισμούς στη χώρα μας.

Τα νέα δρομολόγια, που προσφέρονται για το 2024, είναι από το Λίβερπουλ προς Κέρκυρα, προς Ηράκλειο, προς Κω, προς Ρόδο και προς Ζάκυνθο, από το Μπέρμιγχαμ προς Μυτιλήνη και από το Νιούκαστλ προς Χανιά.

Στα προγράμματα διακοπών της Jet2holidays προστίθενται τη θερινή περίοδο η Σύμη και η Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός αεροπορικών θέσεων της Jet2 προς πώληση στην Ελλάδα φέτος ανέρχεται σε 1,52 εκατομμύρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε: «Φέτος η Jet2.com και η Jet2holidays προσφέρουν το μεγαλύτερο πρόγραμμα που είχαν μέχρι τώρα για στην Ελλάδα. Έχουμε επενδύσει σημαντικά για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες γνωρίζουν τα πάντα για αυτόν τον φανταστικό προορισμό και ότι απολαμβάνουν τη βραβευμένη και κορυφαία εμπειρία στον κλάδο όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα μαζί μας.

«Η Ελλάδα προσφέρει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου τέλειες διακοπές σε εκπληκτικά ξενοδοχεία με πολύ ηλιοφάνεια και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους συνεχίζει να είναι τόσο σταθερά αγαπημένος προορισμός στους πελάτες μας.

«Εκτός από την επέκταση και τις επενδύσεις σε αυτή την απίστευτη χώρα, κρίσιμος παράγοντας της επιτυχίας μας στην Ελλάδα είναι οι συνεργασίες που απολαμβάνουμε. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τον ΕΟΤ είναι ένα τέλειο παράδειγμα».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η καμπάνια μαζί με τον ΕΟΤ αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντική, καθώς οι παραθεριστές στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν τις κρατήσεις στις αρχές του έτους..

Σε περιόδους αιχμής φέτος, η Jet2 θα πραγματοποιεί περίπου 320 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Ελλάδα και συγκεκριμένα προς 14 αεροδρόμια: Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλονιά, Κως, Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική, Καλαμάτα, Λέσβος,, Πρέβεζα, Ρόδος, Σκιάθος, Σαντορίνη και Ζάκυνθος.

Αυξημένη χωρητικότητα θα υπάρχει τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στο Ηράκλειο, την Κέρκυρα, τη Λέσβο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη. Επίσης, η σεζόν παρατείνεται με πτήσεις στο Ηράκλειο και τη Ρόδο.

1.500 ξενοδοχεία

Οι πελάτες της Jet2holidays έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από περίπου 1.500 ξενοδοχεία, από δύο αστέρων έως πέντε αστέρων. Από αυτά, τα 200 είναι νέα ξενοδοχεία, που προστέθηκαν στο πρόγραμμα για το 2024.

Το Jet2Villas, εξάλλου, θα έχει περίπου 300 βίλες προς μίσθωση.

Η εκστρατεία μάρκετινγκ με τον ΕΟΤ ξεκίνησε πέρυσι, αποφέροντας, όπως αναφέρεται, εξαιρετικά αποτελέσματα. Η καμπάνια περιλάμβανε διαφημίσεις σε παραδοσιακά μέσα και στο διαδίκτυο, καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και ταξίδια εξοικείωσης για δημοσιογράφους και influencers.
tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση