HomeΚΡΗΤΗΕνημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Erasmus+ τίτλο « Distance Educator » στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Erasmus+ τίτλο « Distance Educator » στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024  ενημερωτική εκδήλωση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τον τίτλο « Distance Educator », στις εγκαταστάσεις τους επι της οδού Ικάρου και Αρχιμήδους 1, στην Νέα Αλικαρνασσό.

Η εκδήλωση προσέλκυσε ευρύ κοινό, είχε ως στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος , το οποίοι χρηματοδοτήθηκε από την ευρωπαϊκά ένωση , με αριθμό έργου 2021-1-RO01-KA220-VET-000034702.

Το πρόγραμμα «Distance Educator- Training Educators of Adults in the digital age. – Εκπαιδευτής εξ αποστάσεως- Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων στην ψηφιακή εποχή», διήρκησε δύο έτη ( 2022-2024) και χρηματοδοτήθηκε από το Erasmus+,  είχε ως στόχο να βοηθήσει άμεσα τους εκπαιδευτές ενηλίκων ή όσους επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές ενηλίκων να μάθουν πώς οι ενήλικες μαθαίνουν διαδικτυακά – και εξ αποστάσεως.

Η ομάδα-στόχος του έργου και οι συμμετέχοντες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση  ήταν κυρίως εκπαιδευτές ενηλίκων και εν δυνάμει εκπαιδευτές ενηλίκων.

Οι εταίροι του έργου ήταν:

  • Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ελλάδα
  • DANMAR COMPUTERS SP ZOO – Πολωνία
  • GRANTXPERT CONSULTING LIMITED – Κύπρος
  • VYTAUTO DIDZIOJO UNIVERSITETAS – Λιθουανία

Στο πλαίσιο του έργου, αναπτύχθηκαν:

  1. Το πρόγραμμα σπουδών DigiEduAdult
  2. Το εγχειρίδιο DigiEduAdult
  3. H εφαρμογή για κινητά DigiEduAdult

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο website του προγράμματος https://distance-educator.erasmus.site

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση