HomeCity GuideΕνημερωτική εκδήλωση για τα μυστικά της ελαιοκαλλιέργειας

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μυστικά της ελαιοκαλλιέργειας

Στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ακαδημία Ελιάς Terra Creta απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. με θέμα:

-Μυστικά αύξησης κερδοφορίας στην ελαιοκαλλιέργεια
-Κοστολόγηση – Βιωσιμότητα – Νέα Κ.Α.Π.

Οι ομιλητές κ. Μιχάλης Μιχελιουδάκης Γεωπόνος & Μελετητής στην Κρητών Επιχειρείν Ο.Ε. και ο κ. Εμμανουήλ Ιατράκης Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, θα ενημερώσουν τους ελαιοπαραγωγούς για μεθόδους αποτελεσματικής διαχείρισης της καλλιέργειας, με μείωση τους κόστους και μεγιστοποίηση του οικονομικού αποτελέσματος για τον παραγωγό.

Επίσης θα παρουσιαστούν οι αλλαγές και οι δυνατότητες χρηματοδότησης από τα εργαλεία της νέας Κ.Α.Π.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της δραστηριότητας και του οράματος της Ακαδημίας Ελιάς για την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής ελαιόλαδου, της βελτίωσης ακόμη περισσότερο της ποιότητας, της αύξησης της ποσότητας, αλλά και της μείωσης του κόστους παραγωγής.

Η δραστηριότητα της ακαδημίας εμπλουτίζεται συνεχώς με εκπαιδευτικά προγράμματα προς τους παραγωγούς, ανάπτυξη και παροχή ψηφιακών εργαλείων ευφυούς γεωργίας, Συμβολαιακή γεωργία που διασφαλίζει τη συνεργασία για τη διάθεση του προϊόντος, bonus τιμής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, όπως και πολλές άλλες παροχές προς τα μέλη της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση