HomeHL-PsilaΣανγκάη: Aφήνει κληρονομιά 2,8 εκατ. δολάρια στα κατοικίδιά της γιατί τα παιδιά της δεν την επισκέφθηκαν ποτέ

Σανγκάη: Aφήνει κληρονομιά 2,8 εκατ. δολάρια στα κατοικίδιά της γιατί τα παιδιά της δεν την επισκέφθηκαν ποτέ

Η γυναίκα αποκλήρωσε τα τρία παιδιά της από τη διαθήκη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της δεν την επισκέφθηκαν ποτέ ακόμη και όταν ήταν άρρωστη, αποφάσισε να αφήσει την περιουσία της ύψους 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων στις γάτες και τα σκυλιά της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η γυναίκα από τη Σανγκάη, η οποία αποκαλείται Liu, αποκλήρωσε τα τρία παιδιά της από τη διαθήκη της. Αντ’ αυτού σχεδιάζει να αφήσει περίπου 20 εκατομμύρια γιουάν (2,8 εκατομμύρια δολάρια) στα κατοικίδιά της, αφού, όπως λέει, αυτά ήταν η μόνη παρηγοριά/συντροφιά της στα γηρατειά, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «South China Morning Post», που επικαλείται την εφημερίδα «Zonglan News».

Η Liu, σύμφωνα, πάντα, με το ρεπορτάζ, έκανε μια αρχική διαθήκη πριν από μερικά χρόνια, αφήνοντας στα τρία παιδιά της χρήματα και περιουσία, αλλά άλλαξε γνώμη, επειδή δεν την επισκέπτονταν, δεν τη φρόντιζαν και σπάνια επικοινωνούσαν μαζί της.

Στη νέα της διαθήκη επιμένει ότι θέλει όλα τα χρήματα να δοθούν για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων της και τυχόν απογόνων τους, ενώ μια τοπική κτηνιατρική κλινική ορίζεται ως διαχειριστής της κληρονομιάς της, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα των ζώων.

Η ίδια ήθελε να αφήσει όλα τα χρήματά της απευθείας στα κατοικίδιά της, αλλά αυτό δεν είναι νόμιμο στην Κίνα, δήλωσε στην εφημερίδα «South China Morning Post» αξιωματούχος του Κέντρου Καταγραφής Διαθηκών στο Πεκίνο.

«Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την επίλυση αυτού του ζητήματος», ανέφερε ο Chen Kai. «Η νέα διαθήκη της Liu είναι μονόδρομος και θα τη συμβουλεύαμε να ορίσει ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται, για να επιβλέπει την κτηνιατρική κλινική, ώστε να διασφαλίσει ότι τα κατοικίδια ζώα θα έχουν την κατάλληλη φροντίδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα κατοικίδιο ζώο γίνεται αποδέκτης μιας γενναιόδωρης κληρονομιάς.

Το 2020, ένας πλούσιος επιχειρηματίας στο Τενεσί άφησε 5 εκατομμύρια δολάρια στην 8χρονη σκυλίτσα του, τη Lulu.

Και ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Alexander McQueen, ο οποίος πέθανε το 2010, άφησε 50.000 λίρες (97.000 δολάρια) από την περιουσία του ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών (31 εκατομμύρια δολάρια) στα αγαπημένα του σκυλιά, τον Minter, τον Juice και τον Callum.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση