HomePost ItΑντιπροσωπεία της Ένωσης Επισκέφθηκε Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νομό Ηρακλείου

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Επισκέφθηκε Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νομό Ηρακλείου

Πρωτοχρονιάτικες Ευχές και Χαρίσματα από το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περασμένη Πέμπτη, η Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας πραγματοποίησε επίσκεψη στις περιφερειακές αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, το Αστυνομικό Σταθμό Καστελλίου και το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η Αντιπροσωπεία προχώρησε στο μοίρασμα της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ενώ αντάλλαξε και τις καθιερωμένες ευχές για το Νέο Έτος με τους υπηρετούντες συναδέλφους.

img_7236

Στο πλαίσιο της επίσκεψης παραδόθηκε υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών. Επιπλέον, στους τυχερούς που βρέθηκαν με το φλουρί, προσφέρθηκε ένα σημειωματάριο και ένα στυλό με τα λογότυπα της Ένωσης.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Ένωση εξέφρασε τις ευχές της για χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος, πλήρες υγείας και ευημερίας για όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες. Οι ευχές συνοδεύτηκαν από τη δέσμευση της Ένωσης να συνεχίσει να υποστηρίζει την αστυνομική κοινότητα και να προωθεί τη συνεργασία για την ασφάλεια της κοινωνίας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση