HomeHL-LifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος ο παρουσιαστής, αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος ο παρουσιαστής, αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Yποσχέθηκα το 2024 να μην συγχυστώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος τσακώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στο «Super Κατερίνα», συζητώντας το θέμα της φοροδιαφυγής που αφορά στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπάθησε να μιλήσει για την έρευνα της ΑΑΔΕ, όταν οι συνεργάτες του και κυρίως ο Γιάννης Πουλόπουλος τον διέκοπταν, διαφωνώντας μαζί του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΑΑΔΕ και προς το παρόν ό, τι είναι γνωστό, έχει γίνει γνωστό από ρεπορτάζ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του διαλόγου, εκνευρίστηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθεί ο διάλογος:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η έρευνα που έχει γίνει για τον Τριαντάφυλλο που τον λέει τραγουδιστή λέει ότι δεν πήρε μισθό, δεν λέει για τα φορολογικά του που λέει σε άλλους»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτές είναι πληροφορίες»

Α. Μικρούτσικος: «Δεν είναι πληροφορίες»

Χρύσα Γεωργακοπούλου: «Αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και έλεγχοι από την ΑΑΔΕ και να αναρτηθεί στο τέλος αν πρέπει κάποιος να πάρει πρόστιμο, τότε όλα είναι προϊόντα ρεπορτάζ»

Α. Μικρούτσικος: «Είναι σε όλες τις πολιτικές εφημερίδες πρωτοσέλιδο. Ο Νίκος ο Ευαγγελάτος το έκανε κανονικά θέμα, έχουν τις πληροφορίες, ξέρουμε πώς και από πού βγαίνουν οι πληροφορίες, αν θέλουμε να κρυφτούμε στις λεπτομέρειες…» και πρόσθεσε: «Έχετε τρελαθεί ρε παιδιά; Έχετε τρελαθεί;»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο δικηγόρος μας είπε…»

Α. Μικρούτσικος: «Εφημερίδων πρωτοσέλιδα τα αναρτούν και νομίζετε ότι είναι από το μυαλό τους;»

Γ. Πουλόπουλος: «Όχι γιατί είπε τώρα ότι δεν έχει αναρτηθεί τίποτα και αυτό έκανε εντύπωση πώς βγαίνουν τα δημοσιεύματα, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν ενημερωθεί;»

Α. Μικρούτσικος: «Γιατί υπάρχει διαρροή…»

Γ. Πουλόπουλος: «Ε, άρα πληροφορίες»

Α. Μικρούτσικος: «Ε, γιατί το κάνουμε θέμα; Αφού δεν μπορούμε! Μα, θα με τρελάνετε;!»

Γ. Πουλόπουλος: «Τι να σε τρελάνουμε καλέ; Έχουμε και τις 2 απόψεις και μας λέει ο άνθρωπος… Σε παρακαλώ πολύ! Για πρώτη φορά ακούστηκε εδώ από την εκπομπή ότι δεν υπάρχει επίσημα, τίποτα επίσημο…»

Α. Μικρούτσικος: «Ωραία, το άκουσα»

Γ. Πουλόπουλος: «Ε, ωραία άρα τότε τι λες;»

Α. Μικρούτσικος: «Η ανεπίσημη όμως…»

Γ. Πουλόπουλος: «Δεν λέει κανείς τόση ώρα αυτό…»

Πέτρος Κουσουλός: «Αυτό το οποίο αντιλαμβάνομαι εγώ, αυτό που είπε ο δικηγόρος είναι ότι δεν ελέγχεται η κυρία Ελέτσι και ο σύζυγός της»

Γ. Πουλόπουλος: «Όχι, είπε ότι στην ΑΑΔΕ δεν υπάρχει τίποτα»

Σε εκείνο το σημείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Ρε, Ανδρέα μου 2 λεπτά, δεν γίνεται κάθε φορά που υπάρχει μια ένταση να φεύγεις. Δεν γίνεται να φεύγεις. Γιάννη μου ελάτε. Έχω υποσχεθεί το ’24 δεν θα ταραχθώ, ελάτε».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση