HomeHL-LifestyleΗ Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά πήγαν για κρασί στην… Τοσκάνη

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά πήγαν για κρασί στην… Τοσκάνη

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν από το ταξίδι τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέγνοιαστες στιγμές στην Ιταλία απολαμβάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού είναι πολύ καλές φίλες και αποφάσισαν να περάσουν μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Τοσκάνη της Ιταλίας,

Οι δύο γυναίκες ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, καθώς και από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στον όμορφο αυτόν προορισμό.

Στο ταξίδι τους τις συνόδευσε ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης, ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, αυτός ήταν και η αφορμή που ήρθαν οι δύο γυναίκες πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, με τις κοινές εξόδους τους να πληθαίνουν, όπως και οι εμφανίσεις της Δανάης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Οι δύο γυναίκες φρόντισαν να μοιραστούν μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με το κοινό τους στο Instagram, καθώς κι οι δύο είναι πολύ ενεργές στα social media.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Ήρθαμε για το κρασί, μείναμε για την θέα».

Δείτε φωτογραφίες:

pk pk1 pk2 pk3
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση