HomeHL-GreeceΒούλα: Ακαριαία σκοτώθηκαν οι δύο 19χρονοι – «Ένιωσα ένα μπαμ», τα πρώτα λόγια του νεαρού που επέζησε από το τροχαίο

Βούλα: Ακαριαία σκοτώθηκαν οι δύο 19χρονοι – «Ένιωσα ένα μπαμ», τα πρώτα λόγια του νεαρού που επέζησε από το τροχαίο

Τι αναφέρει η μητέρα του πολυτραυματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην παραλιακή λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο ανασύρθηκαν νεκρά δύο 19χρονα παιδιά με τους τραυματίες να καλούν σε βοήθεια και τους Πυροσβέστες να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος οδηγός καθώς και η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω του, βρήκαν ακαριαίο θάνατο κατά την πρόσκρουση. Ο τρίτος της παρέας, έχοντας υποστεί κάταγμα στα πόδια, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ την ώρα που πίσω του βρισκόταν αναίσθητος ο 19χρονος φίλος του, φέροντας πιο σοβαρά τραύματα.

Όπως λέει η μητέρα του 19χρονου πολυτραυματία στο protothema.gr, ο γιος της αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ θυμάται τα δραματικά δευτερόλεπτα προτού το λευκό τζιπ καρφωθεί στο διαχωριστικό διάζωμα.

«Το μόνο που θυμάται είναι ότι πάνω στη στροφή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από την ταχύτητα, ένιωσε το μπαμ, λιποθύμησε και βρέθηκε στο δρόμο. Εκεί συνειδητοποίησε, γυρνώντας και κοιτάζοντας το αμάξι που δεν υπήρχε πια και βλέποντας και τα άλλα παιδιά, ότι είχε γίνει το μεγάλο κακό», λέει η μητέρα του 19χρονου που επέζησε από τη μοιραία πρόσκρουση.

Παράλληλα, αναφέρει πως το αμάξι κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ ήταν ο φίλος του γιου της ο οποίος βγήκε από το ΙΧ έχοντας τις αισθήσεις του.

«Τα δύο παιδιά είναι καλά, τα άλλα δύο δυστυχώς πέθαναν επί τόπου. Παρέα είχαν βγει, έφαγαν, και πήγαν βόλτα στην παραλιακή. Σίγουρα θα έτρεχαν και το σημείο εκεί είναι επικίνδυνο. Κάπου στην πορεία χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Ήταν καλό το αυτοκίνητο και έτσι σώθηκαν οι δύο, οι άλλοι δύο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το παιδί το ένα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έτσι τους βρήκαν», τονίζει.

422011809_7612200322147330_6772909617143644781_n

troxd

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο θείος του 19χρονου οδηγού, ο οποίος απεγκλώβιστηκε νεκρός από το ΙΧ αυτοκίνητο, αναφέρει πως το όχημα στο οποίο επέβαινε η παρέα των νεαρών κινούταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από την επιτρεπόμενη κάτι που μάλλον προκάλεσε την τραγωδία.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι έτρεχε. Έτρεχε, έφυγε το αμάξι και πήγε και έπεσε εκεί πάνω. Δεν ξέρω τίποτα άλλο, παρέα είχαν βγει με τους υπόλοιπους και έγινε αυτό που έγινε», λέει σοκαρισμένος ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια υπέστησαν οι άλλοι δύο 19χρονοι που απεγκλώβιστηκαν από τα συντρίμμια έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και πλέον έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μετά την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται πως το χθεσινοβραδυνό τροχαίο σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τα σημεία στα οποία έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο ο Τζώρτζης Μονογυιός και ο Mad Clip.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση