HomeHL-SportsΠραξιτέλης Βούρος: «Να δω αν υπήρχε παράβαση στην φάση του 1-2, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να δείξουμε αντίδραση»

Πραξιτέλης Βούρος: «Να δω αν υπήρχε παράβαση στην φάση του 1-2, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, να δείξουμε αντίδραση»

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος τα έριξε στην διαιτησία μιλώντας μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ επισήμανε πως δεν πρέπει να τα παρατήσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με 2-1 και να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πραξιτέλης Βούρος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ στο φινάλε και την διαιτησία: «Το κακό είναι ότι δεν έχει συμβεί μόνο σήμερα. Μου αρέσει πάντα να λέω τα πράγματα όπως είναι, νομίζω ότι το γκολ του Παναιτωλικού προήλθε από μία φάση που πρέπει να εξετάσουμε.

Η ομάδα μας όσα χρόνια είμαι εδώ, δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε διαιτητικά λάθη.

Ήμασταν κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο, έχουμε ένα 25λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε καλά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε 2-1, δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά με το ματς του Ατρομήτου, που δόθηκαν δέκα λεπτά καθυστερήσεων και το φάγαμε στο 98’, με τα σημερινά τρία που δόθηκαν.

Στην τελευταία φάση, αν κάναμε ένα σουτ, δεν θα τρώγαμε το γκολ.

Θέλω να δω και αν υπάρχει παράβαση στην περιοχή του Παναιτωλικού στην τελευταία φάση. Όσον αφορά την εμφάνιση, αυτή δεν ήταν καλή. Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή και αν εξαιρέσουμε το γκολ δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία. Είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο καλύτερο από το πρώτο.

Το γήπεδο είναι άδειο, δεν υπάρχει πίεση από τον κόσμο, οι διαιτητές θέλουμε να παίζουν 50-50, δεν θέλω κάτι άλλο, δεν θέλει κανείς κάτι άλλο. Επειδή στην Ελλάδα είμαστε και ο καθένας μιλάει για την διαιτησία, ίσως πρέπει κάτι να γίνει. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι αυτό, και αν είναι παράβαση στην τελευταία φάση, να δοθεί».

Για τη συνέχεια: «Το ποδόσφαιρο είναι δέκα λύπες και μία χαρά. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Σίγουρα δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο αλλά τι να κάνουμε;

Να τα παρατήσουμε; Πρέπει να δουλεύουμε ακόμα πιο πολύ και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, να δείξουμε μία αντίδραση και να δείξουμε στην ρεβάνς με τον Παναιτωλικό ποια ομάδα είμαστε».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση