HomeHL-9Η ανασκόπηση του Μητσοτάκη: Επιστολική ψήφος, ακρίβεια, Greek Mafia και «Poor Things»

Η ανασκόπηση του Μητσοτάκη: Επιστολική ψήφος, ακρίβεια, Greek Mafia και «Poor Things»

«Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε και άλλα μέτρα αν χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακρίβειας», έγραψε ο πρωθυπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νομοσχέδιο για την επιστολή ψήφο, τα μέτρα για την ακρίβεια και τις συλλήψεις για την Greek Mafia αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη ανασκόπηση στο Facebook, την οποία κλείνει γράφοντας για το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι αύριο, Δευτέρα, εισάγεται στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο. «Θα έχω την ευκαιρία να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι τέτοιες μείζονες αλλαγές, αλλαγές που προάγουν τη συμμετοχή των εκτός αλλά και εντός Ελλάδας πολιτών στις εκλογές, να στηρίζονται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις», γράφει ο πρωθυπουργός.

Για την ακρίβεια, σημειώνει την τροπολογία με τα νέα μέτρα που κατατέθηκε στη Βουλή και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλα. «Με την εφαρμογή των μέτρων ελπίζουμε να δούμε μια μείωση 10-20% στο βρεφικό γάλα. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε και άλλα μέτρα αν χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακρίβειας, ένα πρόβλημα που είναι κατά ένα μέρος εισαγόμενο αλλά οφείλεται και σε διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής αγοράς», αναφέρει σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσω της ανάρτησής του, ο πρωθυπουργός συγχαίρει την αστυνομία για τη σύλληψη δύο μελών της «διαβόητης οργάνωσης Greek Mafia» και την ταυτοποίηση άλλων πέντε, οι οποίοι εμπλέκονται σε «πολύκροτες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, σε εκρήξεις και εμπρησμούς τα τελευταία χρόνια στην Αττική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει την ανασκόπησή του κάνοντας αναφορά στο «Poor Things», δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές της ταινίας. «Να σας πω ότι ελπίζω να βρω χρόνο να δω τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, που σήκωσε τόσο μεγάλη συζήτηση στα social media. Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι συντελεστές της ταινίας αξίζουν συγχαρητήρια», γράφει ο πρωθυπουργός.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση