HomeHL-9Το τέταρτο κορίτσι της οικογένειας, το μωρό που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο

Το τέταρτο κορίτσι της οικογένειας, το μωρό που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο

Η μητέρα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Μια ακόμη όμορφη στιγμή γεμίζει χαρά και ευτυχία την οικογένεια μιας γυναίκας που πριν λίγες ημέρες κατέφερε να ζήσει μια μοναδική εμπειρία: τη γέννηση του τέταρτου κοριτσιού της μέσα στο ασθενοφόρο! Το χαρμόσυνο γεγονός ξεπέρασε τα συνηθισμένα, καθώς το μωρό έκανε τη βιαστική εμφάνισή του, ενώ το ασθενοφόρο κατευθυνόταν προς το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα μπήκε στο ασθενοφόρο την Τετάρτη 17/01, με τα νερά της να έχουν ήδη «σπάσει», αλλά η φύση ήταν πιο γενναιόδωρη από ό,τι περιμέναν. Το μωρό αποφάσισε να κάνει το πρώτο του βήμα στον κόσμο, ενώ το ασθενοφόρο κινούνταν ακόμη προς το νοσοκομείο, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα στον τοκετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ως τόπος γέννησης του μωρού αναγράφεται ακόμη…. ασθενοφόρο, προσφέροντας έναν λόγο για να θυμούνται αυτή τη στιγμή για πάντα.

Οι αδερφές του νέου μέλους δεν μπορούν να σταματήσουν να ανυπομονούν. Η μεγαλύτερη, 16 ετών και άριστη μαθήτρια, η επόμενη 13 ετών, και η προτελευταία, μόλις 5, είναι υπεύθυνες κοπέλες που βοηθούν τους γονείς τους και ταυτόχρονα είναι άριστες μαθήτριες.

Αναμένουν τη νέα «δεσποινίδα» να έρθει στο σπίτι, ένα γεγονός που αναμφίβολα θα γεμίσει ακόμη περισσότερο με χαρά και αγάπη την ήδη ευτυχισμένη οικογένεια.

Ευχόμαστε στο νεογέννητο μωράκι να ζήσει μια υγιή και χαρούμενη ζωή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση