HomeHL-9Κίνηση στο ΒΟΑΚ λόγω έργων: Ασθενοφόρο «κολλημένο» σε ώρα αιχμής

Κίνηση στο ΒΟΑΚ λόγω έργων: Ασθενοφόρο «κολλημένο» σε ώρα αιχμής

Σε ώρες αιχμής ο δρόμος είναι απροσπέλαστος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κίνηση στον ΒΟΑΚ έχει φτάσει στο «κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες, λόγω των έργων που διεξάγονται στον δρόμο, μεταξύ των εξόδων Γιόφυρου και Φοινικιάς. Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία καθώς προσπαθούν να περάσουν από την περιοχή.

Το κομμάτι του ΒΟΑΚ που είναι κατά το ήμισυ κλειστό λόγω έργων έχει προκαλέσει σοβαρές δυσκολίες στην κυκλοφορία. Οι οδηγοί βρίσκονται συχνά ακινητοποιημένοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, προκαλείται συνωστισμός και αύξηση του χρόνου αναμονής στον δρόμο.

Ωστόσο, η κατάσταση έφτασε σε ακόμη πιο κρίσιμο επίπεδο σήμερα το μεσημέρι Πέμπτης 21/3, όταν ένα ασθενοφόρο βρέθηκε ακινητοποιημένο από την κίνηση κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής.

Προτεραιότητα αποτελεί η διευκόλυνση της κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ και η εξεύρεση λύσεων που θα επιτρέψουν την άμεση διέλευση των οχημάτων που μεταφέρουν ασθενείς και άλλα επείγοντα περιστατικά.

Εν τω μεταξύ, οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί κατά την οδήγηση στον ΒΟΑΚ, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση