HomeHL-LifestyleΟ Ρομπ Λόου έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον Μπράντλεϊ Κούπερ για τη «νίκη» του στις Χρυσές Σφαίρες

Ο Ρομπ Λόου έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον Μπράντλεϊ Κούπερ για τη «νίκη» του στις Χρυσές Σφαίρες

Η διαφορά είναι ότι είχε κερδίσει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρομπ Λόου βρέθηκε καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τοι μήνυμα που έστειλε κατά λάθος στον Μπράντλεϊ Κούπερ αντί για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για να τον συγχαρεί για τη Χρυσή Σφαίρα, που όμως δεν είχε πάρει.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κέρδισε φέτος τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως Λούις Στράους στην ταινία «Oppenheimer» ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε δραματική ταινία με το «Μaestro», τη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά. Ο Κούπερ έχασε από τον συμπρωταγωνιστή του Ρόπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κίλιαν Μέρφι και κάπου εκεί ο Ρομπ Λόου μπερδεύτηκε.

«Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κάνει αυτή την καταπληκτική ευχαριστήρια ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες και είμαι τόσο ενθουσιασμένος γι’ αυτόν, που του στέλνω μήνυμα: «Χαίρομαι τόσο πολύ που κέρδισες. Αυτός είναι ο πιο όμορφος ευχαριστήριος λόγος που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό. Αγόρι μου, το αξίζεις», είπε ο Ρομπ Λόου. «Το έστειλα και συνειδητοποίησα ότι μόλις το είχα στείλει στον Μπράντλεϊ Κούπερ» πρόσθεσε.

Βέβαια, προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του στέλνοντας στον Κούπερ ένα δεύτερο μήνυμα. «Σκέφτηκα «πρέπει να το διορθώσω» και έγραψα, «Όχι, το μήνυμα ήταν για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ», αλλά αυτό ήταν ακόμα χειρότερο! Έκανα τον άνθρωπο να νιώσει χειρότερα!» είπε γελώντας ο Ρομπ Λόου. «Τρομερό. Είχα καταχωρήσει λάθος τους αριθμούς στις επαφές μου» πρόσθεσε.

Όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πρόσθεσε «Όχι! Έστειλα κατά λάθος άλλο ένα στον Μπράντλεϊ. Πάλι!» προσθέτοντας ότι έλαβε μήνυμα από τον Κούπερ το οποίο έγραφε: «Δεν πειράζει, μου αρέσει να ζω έστω και μέσα από τέτοια λάθη».

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση