HomeHL-LifestyleΤζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο – «Υπάρχει μια χαριτωμένη έλξη»

Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο – «Υπάρχει μια χαριτωμένη έλξη»

Νέο ζευγάρι ή επαγγελματική συνεργασία;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τους Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ να περνούν μαζί το Σαββατοκύριακο λίγο πιο έξω από τη Νέα Υόρκη, με πηγές από το περιβάλλον τους να τονίζουν πως υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

Έτσι, έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες για νέο ειδύλλιο, αναφέρει η Page Six. «Έχουν κοινά ενδιαφέροντα, επομένως είναι πιθανό να το δούμε να προχωράει», είπε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον τους.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «υπάρχει μια χαριτωμένη έλξη», με άλλο άτομο να αναφέρει όμως ότι «για την ώρα φέρεται να είναι περιστασιακό, γιατί έχουν και οι δύο παιδιά, μεγάλες καριέρες και πολυάσχολες ζωές».

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο αν έμειναν μόνοι τους το Σαββατοκύριακο για κάποιον ερωτικό λόγο, καθώς το μοντέλο φέρεται να θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και να έχει ζητήσει συμβουλές από τον ηθοποιό, όπως να της κάνει σχετικά μαθήματα.

Σημειώνεται, πως η Τζίτζι Χαντίντ χώρισε το 2021 με τον Zayn Malik και μαζί έχουν αποκτήσει την 3χρονη Khai.

Επίσης, ο 48χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ζευγάρι με την Irina Shayk από το 2015 μέχρι και το 2019, ενώ το 2017 γεννήθηκε η κόρη τους Lea De Seine.

newsbeast.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση