HomeΚΡΗΤΗΗ ΟΕΒΕΝΗ κόβει την… πίτα της

Η ΟΕΒΕΝΗ κόβει την… πίτα της

Ετήσιος χορός το Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΟΕΒΕΝΗ  το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 21:30μ.μ. στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ (Αρχάνες Ηρακλείου) θα πραγματοποιήσει τον  Ετήσιο χορό – κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, με το κρητικό συγκρότημα του Νίκου Γωνιανάκη και το λαϊκό σχήμα του  Γιάννη Καράμαλη, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στους Επαγγελματίες και της αμέριστης και διαρκούς στήριξης του σε δράσεις της ΟΕΒΕΝΗ και την Αεροπορική εταιρεία SKY Express ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της αναπτυξιακής της πορείας στην αγορά εσωτερικού και της συνεισφοράς της στην τοπική οικονομία της Κρήτης.

Επίσης, η ΟΕΒΕΝΗ, για πρώτη φορά, έρχεται να εδραιώσει το βραβείο του  «Κρητικού Επιχειρηματία» το οποίο θα απονείμει στον κ. Τσικνάκη Μιχάλη, για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη επιχειρηματική του πορεία και την πολύτιμη συνεισφορά του στην τοπική και εθνική οικονομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση