HomePost ItΜ. Καναβάκη: Στη διαβούλευση για τα δημοτικά τέλη

Μ. Καναβάκη: Στη διαβούλευση για τα δημοτικά τέλη

«Να ληφθούν υπόψη οι προτάσεις των παραγωγικών φορέων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ», Μαρία Καναβάκη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινού, συμμετείχε το μεσημέρι της 17ης Ιανουαρίου 2024 στη Διαβούλευση για τα Δημοτικά Τέλη.

Η κ. Καναβάκη κατά την τοποθέτηση της, αναφέρθηκε στο ποσό σημαντικό και κρίσιμο είναι να ληφθεί μια ορθή απόφαση για τα συγκεκριμένα θέματα (δημοτικά-ανταποδοτικά τέλη και τέλη κοινοχρήστων χώρων) καθώς σχετίζονται τόσο με τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά και με την τοπική κοινωνία και οικονομία, με τα νοικοκυριά των δημοτών και με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Πρότεινε παράλληλα να ληφθούν υπόψη από τη Δημοτική Αρχή πριν την τελική διαμόρφωση των Εισηγήσεων κάποιες σημειακές προτάσεις που διατυπώθηκαν στη σύσκεψη από τους παραγωγικούς φορείς.

Τέλος, η κ. Καναβάκη προκειμένου να έχει η Παράταξή της πλήρη ενημέρωση και εικόνα, ζήτησε εγγράφως από τη Διεύθυνση Οικονομικών περαιτέρω στοιχεία, τα οποία θα μελετηθούν και θα εκτιμηθούν και κατόπιν στο Δημοτικό Συμβούλιο θα εκφραστεί η άποψη του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση