HomeHL-CultureΚωνσταντινούπολη: Από την Κρήτη η 31χρονη που δίνει μάχη με τη ζωή της – Νεκρός ο σύντροφός της

Κωνσταντινούπολη: Από την Κρήτη η 31χρονη που δίνει μάχη με τη ζωή της – Νεκρός ο σύντροφός της

Θρίλερ με τις διακοπές του ζευγαριού – Τα σενάρια που εξετάζονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ερωτήματα πολλά και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Τι προηγήθηκε τελικά και οι διακοπές του ζευγαριού από το Ρέθυμνο στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκαν στον χειρότερο εφιάλτη τους.

Ο θείος της 31χρονος, που ζει στο Ρέθυμνο, έρχεται να δώσει νέα δεδομένα για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μαθαίνει η οικογένεια της νεαρής κοπέλας, δεν αποκλείεται εκείνη και ο σύντροφός της να έπεσαν θύματα ληστείας.

«Μάλλον πετάξανε σπρέι στην μούρη. Από εκεί πέρα από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν», ανέφερε ο θείος της 31χρονης.

Στα πλάνα από τα τουρκικά μέσα φαίνεται να βγάζουν τη σορό του άτυχου 52χρονου από το διαμέρισμα που νοίκιαζε με την αγαπημένη του στον Γαλατά της Κωνσταντινούπολης για τις ολιγοήμερες διακοπές τους, την ίδια στιγμή που η κοπέλα από το Ρέθυμνο δίνει μάχη για τη ζωή της σε νοσοκομείο της Τουρκίας.

«Η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση, είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν θα την βγάλει. Την βρήκανε αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα», συμπλήρωσε ο θείος της 31χρονης.


Το ένστικτο της μητέρας της

Το ζευγάρι από το Ρέθυμνο κανόνιζε το ταξίδι του καιρό. Σχεδίαζε να περάσει 5 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά έχασαν τα ίχνη τους. Η ιδιοκτήτρια που τους νοίκιασε το διαμέρισμα χτυπούσε την πόρτα όμως δεν άνοιγε κανείς. Βρέθηκαν αναίσθητοι στο υπνοδωμάτιο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 52χρονου.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας είχε ένστικτο. Την παρακάλεσε να μην κάνει αυτό το ταξίδι πριν φύγουν από την Ελλάδα.

«Στο Ρέθυμνο μένανε, εδώ πέρα είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της: «Έχω κακό προαίσθημα, μην φύγεις κοπέλα μου» της κάνουν, «μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο» λέει: “είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”», είπε ο θείος της 31χρονης.

Οι γονείς της 31χρονης βρίσκονται ήδη στην Τουρκία. Αγωνιούν για τη ζωή του παιδιού τους και αναζητάνε απαντήσεις. Πώς βρέθηκε η κόρη τους αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά και ο σύντροφός της νεκρός από δίπλα της.

«Ο μπαμπάς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 30 χρονών. Ο άλλος εντωμεταξύ ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με πράγματα, τεράστια περιουσία», συμπλήρωσε ο θείος της νεαρής γυναίκας.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το ζευγάρι να μην είχε κάποιο σημάδι από ξυλοδαρμό ή επίθεση.

Παράλληλα, αναμένεται η έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για δύο επικρατέστερα σενάρια. Το ένα αφορά τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, ενώ το δεύτερο αφορά τη διαρροή αερίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 31χρονη έχει αποσωληνωθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση