HomeHL-LifestyleΓιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκλονίζει η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που πέθανε από καρκίνο – «Θα τον αγαπώ για πάντα»

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκλονίζει η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που πέθανε από καρκίνο – «Θα τον αγαπώ για πάντα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αθλητής ήταν μόλις 30 χρονών – Έπασχε από μία σπάνια, επιθετική μορφή καρκίνου

Η κηδεία του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, 30χρονου ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή μετά τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, πραγματοποιείται σήμερα (16/01) στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλαιοκώμη Σερρών.

Το παρών αναμένεται να δώσει πλήθος κόσμου καθώς, η «μάχη» του εκλιπόντα με το Λέμφωμα Burkitt, τη σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου από την οποία νοσούσε, συγκίνησε πολλούς ανθρώπους. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή μίλησε στο Star. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη σε όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», είπε.

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του

Σκληρή μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου έδωσε ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, ο οποίος έφυγε, τελικά, από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου αθλητή από τις Σέρρες συγκλονίζει, περιγράφοντας πώς έγινε η πρώτη διάγνωση. Η θλιβερή είδηση του θανάτου του Γιώργου Ζαγκλιβέρη έγινε γνωστή σήμερα. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν με λέμφωμα του Burkitt. Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης ανακάλυψε τυχαία ότι νοσούσε από τον σπάνιο, επιθετικό καρκίνο του λεμφικού συστήματος, πριν από μόλις 7 μήνες.

«Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ»

«Είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή που είχε και όταν πήγε στο νοσοκομείο του διέγνωσαν με τις αιματολογικές ότι υπάρχουν διογκωμένοι λεμφαδένες. Ήταν λέμφωμα Burkitt που προκαλεί ανοσοανεπάρκεια και χτύπησε με τη μια στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπο του, στο μάτι του, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει», ανέφερε ο αδερφός του, Κώστας, στον ΑΝΤ1.

«Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όσο μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα. Πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω», είπε ο αδερφός του εκλιπόντα συγκινημένος.

Η συγκεκριμένη ασθένεια χαρακτηρίζεται από γενετική αλλαγή που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC και επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα. Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου στα social media με τα βίντεο που «ανέβαζε» σχετικά με την αρρώστιά του, στα οποία έδειχνε τις αλλαγές στο σώμα και το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει ο αδερφός του, ο ίδιος πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.

ethnos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση