HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα ο δήμαρχος Ρεθύμνου – Θα προωθήσει θέματα της ΕΔΕΥΑ

Στην Αθήνα ο δήμαρχος Ρεθύμνου – Θα προωθήσει θέματα της ΕΔΕΥΑ

Το επόμενο διήμερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέματα της ΕΔΕΥΑ θα προωθήσει το επόμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου της πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ο κ. Μαρινάκης έχει προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων  (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.) στον έλεγχο και την εποπτεία της οποίας έχουν υπαχθεί  οι ΔΕΥΑ της χώρας.

Την προσεχή Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού  Συμβουλίου της  Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεδρίασης θα γίνει  ο απολογισμός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, θα συζητηθεί η συνεργασία της Ένωσης με την ΚΕΔΕ και την ΕΕΤΑΑ στη  συνδιαμόρφωση μιας  ολιστικής πρότασης μεταρρύθμισης των ΔΕΥΑ και των Δήμων, θα προσδιορισθεί η ημερομηνία διενέργειας της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και θα  εξεταστούν η  Κλαδική Σύμβαση εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. 2024 καθώς και άλλα διοικητικά θέματα.

Ο Δήμαρχος θα επιτρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση