HomeΚΡΗΤΗΜινώα Πεδιάδας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στους οικισμούς

Μινώα Πεδιάδας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στους οικισμούς

Κεγκέρογλου: Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση του σχεδίου της Δημοτικής Αρχής για τη μετεγκατάσταση τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι, το Χουμέρι, τη Βόνη και το Σαμπά επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συνομίλησε μαζί τους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και ψυχική ανθεκτικότητα, ενώ μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά. Μετά το πέρας της επίσκεψης του στους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης σεισμοπλήκτων του Δήμου, ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε:

«Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τη στήριξη μας σε όλους τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας και δεσμευόμαστε για την υλοποίηση του σχεδίου της Δημοτικής Αρχής για τη μετεγκατάσταση τους από τους οικισμούς προσωρινής διαβίωσης σεισμοπλήκτων. Η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη σε αυτούς τους χώρους και αξίζουν σε όλους τους σεισμόπληκτους συνδημότες μας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Γι’ αυτό και πρόκειται να απευθυνθούμε στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να «τρέξουν» οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να επισκευαστούν με ταχύτερους ρυθμούς τα σπίτια τους. Η Πολιτεία πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες με όρους σύγχρονους, να απλοποιήσει τις διαδικασίες που έχουμε εισηγηθεί και η ζωή να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, στο σεισμόπληκτο Δήμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίκειται ανάλογη επίσκεψη σε Αρχοντικό, Πάρτιρα και Ίνι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση