HomePost ItΜε επιτυχία η κοπή πίτας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Τίμησαν τους Ν. Χαραλαμάκη και Δ. Μαρκάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 την Κυριακή 25/2/2024.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Πλακιωτάκης, η Βουλευτής Λασιθίου κ Σπυριδάκη,  ο Αντιπεριφειαρχής Λασιθίου κ Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Φραγκούλης ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αυγενάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης μεγάλος αριθμός Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλών, πλήθος αγροτών, κ.α.

agrotikos-ierapetras-pita2024-14 agrotikos-ierapetras-pita2024-7

Ξεχωριστό μέρος της εκδήλωσης, ήταν οι τιμητικές διακρίσεις σε δυο πρόσωπα για την πολυετή προσφορά τους στα αγροτικά δρώμενα της περιοχής και για τον αντίκτυπο που ακόμα και σήμερα έχουν οι τότε ενέργειες τους, στον κ. Νίκο Χαραλαμπάκη και στον κ. Δημήτρη Μαρκάκη.

Επιπλέον, κληρώθηκαν 2 μεγάλα δώρα με νικητές τον κ. Πετσαγκουράκη Γιώργο και κ. Σαμαράκη Γιώργο,  κερδίζοντας έκαστος από μια αυτόματη κεφαλή υδρολίπανσης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και το καθένα ξεχωριστά από τα εμπορικά και γεωργικά καταστήματα της περιοχής, τους μεγάλους Χορηγούς , και χορηγούς επικοινωνίας που αγκάλιασαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση