HomeΕΛΛΑΔΑΥπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: «Πήραμε 150 ευρώ η κάθε μια»

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: «Πήραμε 150 ευρώ η κάθε μια»

Η κατάθεση ανήλικης για το ραντεβού με τον «Κώστα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες πληροφορίες για τα όσα έχουν καταθέσει στις αρχές οι ανήλικες, που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην Αττική, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η νέα αυτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από «πλούσιους πελάτες» προκαλεί σοκ και οργή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθησαν τρία άτομα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην αστυνομία.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άνδρα μεγαλύτερο τους (σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πώς τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Το ανήλικο θύμα μαστροπείας κατέθεσε στην αστυνομία τα εξής: «Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του, που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» παρουσιάζει μέρος της κατάθεσης ενός ξενοδόχου στις Αρχές. «19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες», είπε συγκεκριμένα.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση