HomeΚΡΗΤΗΣήμερα η κηδεία του αντιπροέδρου της ομάδας Γόρτυνας – «Έφυγε» σε ηλικία 47 Ετών

Σήμερα η κηδεία του αντιπροέδρου της ομάδας Γόρτυνας – «Έφυγε» σε ηλικία 47 Ετών

"Το Ασήμι πενθεί έναν άνθρωπο που άφησε εποχή στην κοινωνία μας και στην ομάδα μας. Έναν άνθρωπο που πάντα ήταν έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει χαμόγελο σε όλους"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η κοινωνία του Ασημίου Δήμου Γόρτυνας καθώς ο Αντιπρόεδρος της τοπικής ομάδας, Γιώργος Γενιτσαρίδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η είδηση αυτή σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν το βαθύ τους θρήνο για τον απώλεια του Γιώργου Γενιτσαρίδη. «Το Ασήμι πενθεί έναν άνθρωπο που άφησε εποχή στην κοινωνία μας και στην ομάδα μας. Έναν άνθρωπο που πάντα ήταν έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει χαμόγελο σε όλους», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Γενιτσαρίδης καταγόταν από τα Ίνια Μονοφατσίου και ζούσε στο Ασήμι με τη σύζυγό του Ελένη Χατζάκη και τα τρία τους παιδιά. Ο ίδιος διατηρούσε επιχείρηση στους Στόλους, όπου βρισκόταν όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία το μεσημέρι της σημερινής ημέρας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου, δυστυχώς, εξέπνευσε, πιθανόν λόγω ανακοπής. Η τοπική κοινότητα βρίσκεται σε σοκ και οι συλλυπητήριες εκφράζονται εγκάρδια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το «Διαsosτε» εκφράζει τα εγκάρδια συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του Γιώργου Γενιτσαρίδη και εύχεται δύναμη και στήριξη σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Η κοινότητα θα θυμάται πάντα τον Γιώργο ως έναν ανθρώπο που άφησε θετικό αποτύπωμα σε κάθε του πράξη.

Σήμερα Κυριακή στις 15.30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Άγιο Τίτο στο Ασήμι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση