HomeHL1-CultureΣινέντ Ο’ Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της

Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 56 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια, ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου ο ιατροδικαστής.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε «χωρίς ανταπόκριση» μετά την κλήση της αστυνομίας στο διαμέρισμά της στο Herne Hill, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο.

Οι ντετέκτιβ δεν αντιμετώπισαν τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης ως ύποπτο και σήμερα οι αρχές δήλωσαν ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

«Αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι η κα Ο’ Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια», δήλωσε εκπρόσωπος του Southwark Coroners Court στη MailOnline δήλωσε. «Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έχει παύσει την εμπλοκή του στον θάνατό της».

Η Ο’ Κόνορ πέθανε 18 μήνες αφότου ο γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία των 17 ετών τον Ιανουάριο του 2022, αφού απέδρασε από το νοσοκομείο.

Στο τελευταίο της Tweet, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σέιν και έγραψε: «Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, η λάμπα της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Έχω χαθεί στο μπάρντο [όρος του βουδισμού που σημαίνει την κατάσταση μεταξύ θανάτου και αναγέννησης] χωρίς αυτόν».

Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί της 26ης Ιουλίου στο σπίτι της κας Ο’ Κόνορ σε περιοχή του Λονδίνου, όπου είχε μόλις μετακομίσει στις αρχές Ιουλίου -αποκαλώντας την πόλη «σπίτι» της.

Είχε επίσης δηλώσει στο Facebook ότι ήθελε να βγει σε περιοδεία το επόμενο έτος σε μια αισιόδοξη ανάρτηση δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό της δηλώνοντας: «Αυτή η σκ*** επέστρεψε», με τους θαυμαστές της να ελπίζουν ότι η σταρ είχε νικήσει την κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές σκέψεις που την καταδίωκαν τόσα χρόνια, ειδικά μετά τον θάνατο του του Σέιν.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση