HomeHL-WorldΣλοβακία: Ξερίζωσε την καρδιά της και την διαμέλισε – Ο πατέρας του είχε εκτελεστεί για τη δολοφονία δύο γυναικών

Σλοβακία: Ξερίζωσε την καρδιά της και την διαμέλισε – Ο πατέρας του είχε εκτελεστεί για τη δολοφονία δύο γυναικών

Γείτονες δήλωσαν ότι τους άκουγαν συχνά να τσακώνονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη βρίσκεται ένας σεφ από την Σλοβακία, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη σύντροφό του, να της ξερίζωσε την καρδιά και τέλος να την διαμέλισε.

Η αστυνομία εντόπισε το ακρωτηριασμένο σώμα της 48χρονης Patricia στο διαμέρισμα όπου ζούσε μαζί με τον σεφ Jozef Hanuska στην Μπρατισλάβα. Στο ίδιο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα έντερά της και άλλα όργανα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Hanuska είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω στο σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα της.

Οι τρομοκρατημένοι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι ακουγόταν συχνά να τσακώνεται, ενώ ένας από αυτούς είπε ότι άκουγε συχνά τον Hanuska να απειλεί ότι «θα της ξεριζώσει το κεφάλι».

«Δεν τους γνώριζα προσωπικά, αλλά ήξερα γι’ αυτούς» δήλωσε μία άλλη γειτόνισσα. «Ήξερα ότι επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνές διαφωνίες μεταξύ τους» συμπλήρωσε.

Ένας άλλος είπε: «Ήταν χυδαίος. Η Patricia συχνά ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του».

Το μήνυμα

Η αστυνομία κλήθηκε στη σκηνή την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ένας συγγενής έλαβε ένα μήνυμα από τον σεφ που έλεγε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Αντ’ αυτού, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι. Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της Patricia.

Ο σεφ περιγράφει τον εαυτό του λέγοντας: «εργάζομαι στον τομέα της γαστρονομίας για πάνω από 20 χρόνια, γι’ αυτό το λόγο τολμώ να πω ότι η μαγειρική δεν είναι η δουλειά μου, αλλά η ζωή μου».

Μετά τη σύλληψη του άνδρα, η αστυνομία ανέφερε: «Χάρη σε μια αυστηρή επιχειρησιακή έρευνα, οι ερευνητές της Μπρατισλάβα συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής ένα άτομο το οποίο είναι εύλογα ύποπτο για το εν λόγω έγκλημα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι φίλος της δολοφονημένης γυναίκας».

Στα χνάρια του πατέρα του;

Μετά την αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος, έγινε επίσης γνωστό ότι ο πατέρας του Hanuska, o Stefan Pantl είχε συλληφθεί το 1979 για τη δολοφονία δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι.

Τις πήγε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια απαίτησε σεξ, αλλά όταν αρνήθηκαν, στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του πριν βιάσει και στραγγαλίσει την άλλη μέχρι θανάτου.

Ο Pantl μετά τη δίκη του, εκτελέστηκε.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση