HomeHL-GreeceΑγία Παρασκευή: Απίστευτο bullying σε 14χρονο – Άρπαξαν μέχρι και τον σκύλο του

Αγία Παρασκευή: Απίστευτο bullying σε 14χρονο – Άρπαξαν μέχρι και τον σκύλο του

Ακόμη ένα περιστατικό βίας σε 14χρονο από συμμορία ανηλίκων εκτυλίχθηκε, μία μέρα μετά την Πρωτοχρονιά, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέο περιστατικό βίας ανηλίκων και άγριου bullying σε βάρος ενός 14χρονου σημειώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

H καταγγελία του 14χρονου

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το παιδί και οι γονείς του στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, τρεις επίσης ανήλικοι δράστες -ο ένας εκ των οποίων συμμαθητής του θύματος, ο δεύτερος ένας 16χρονος που αναγνώρισε και ο τρίτος άγνωστο σε εκείνο πρόσωπο- τον ακολούθησαν όταν έβγαλε το σκυλάκι του βόλτα κοντά στο σπίτι του, επί της οδού Λυκείου.

Τότε, ο συμμαθητής του τον πλησίασε και του είπε «έλα λίγο πιο απόμερα» και στη συνέχεια ο 16χρονος τον ακινητοποίησε κάνοντας του κεφαλοκλείδωμα, ενώ ο τρίτος της παρέας -και άγνωστος στο θύμα δράστης- βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες τους πράξεις.

Στη συνέχεια, αφού τον έψαξαν αν έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο ή χρήματα, του αφαίρεσαν τα παπούτσια. Μάλιστα, του άρπαξαν για λίγο τον σκύλο και τον γρονθοκόπησαν, απειλώντας τον ότι θα τον χάσει και δεν θα τον ξαναδεί, για να τον υποχρεώσουν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος στον δρόμο και να τον διαπομπεύσουν.

Δεν σταμάτησαν ούτε εκεί όμως. Τον ανάγκασαν, πάντα με απειλές προς τον ίδιο και το σκυλάκι του, να γονατίσει και να αναφερθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε δύο κοπέλες και το βίντεο το ανέβασαν στα social media.

Οι δράστες φεύγοντας, τον απείλησαν ότι αν μιλήσει σε κανέναν για όλα αυτά, θα τον μαχαιρώσουν και μάλιστα τού είπαν πως ο τρίτος της παρέας είχε πιστόλι και θα τον σκότωνε.

Το προηγούμενο βράδυ, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι οι δράστες στο θύμα, είχαν πάει πάλι έξω από το σπίτι του και είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του και πέταξαν αυγά στα παράθυρα του διαμερίσματός του, πράξεις που όντως είχαν γίνει.

Μηνύσεις σε βάρος των δραστών

Ο πατέρας του παιδιού υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος των δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

news247.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση