HomeΕΛΛΑΔΑΣτον ανακριτή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι

Στον ανακριτή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι

«Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου, ήταν βίαιος απέναντι σε όλους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθεί, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο 35χρονος, που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πατέρα του, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι τους στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Στο πλευρό του 35χρονου βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, δεδομένου ότι το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος συγγενικών του προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, αφού σκότωσε τον πατέρα του, κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και ενημέρωσε για την πράξη του.

Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο δράστης έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης.

Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. «Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου, ήταν βίαιος απέναντι σε όλους» είπε μεταξύ άλλων.

Το θύμα, το οποίο είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα στο κορμί και τον θώρακα. Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την προσαγωγή του, ο 35χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο χέρι, καθώς τραυματίστηκε κι εκείνος από τη μανία με την οποία χτυπούσε τον 62χρονο πατέρα του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση