HomeHL-LifestyleΘανάσης Τσαλταμπάσης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν ήξερε κανείς ότι ήταν το τελευταίο χειροκρότημα

Θανάσης Τσαλταμπάσης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν ήξερε κανείς ότι ήταν το τελευταίο χειροκρότημα

Τι είπε για την τελευταία παράσταση της ηθοποιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις αναμνήσεις που έχει από τη συνεργασία του στο παρελθόν, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Hello» και περιέγραψε πώς θυμάται ο ίδιος τη σπουδαία ηθοποιό.

«Κατ’ αρχάς, δεν πίστευα ότι την έβλεπα, ότι συνεργαζόμασταν. Ήμουν σε μια ευαίσθητη ηλικία, στην εφηβεία κι είχα μεγαλώσει με τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και η εμπειρία ήταν μοναδική. Μου φαινόταν σαν παραμύθι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με εντυπωσίασε το ότι ήταν διαφορετική από τις ταινίες της. Επρόκειτο για μια πολύ στιβαρή, δυναμική και γοητευτική γυναίκα και αυτό με μάγεψε. Μου άρεσε πολύ, που αυτός ο χαρακτήρας πάνω στη σκηνή μεταλλασσόταν σε άλλον άνθρωπο. Με ιντρίγκαρε και με ιντριγκάρει ακόμη. Γι’ αυτό δεν θέλω να μου μοιάζουν οι ρόλοι μου».

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναφέρθηκε επιπλέον, στην τελευταία παράσταση της ηθοποιού. «Ήμουν και στην τελευταία της παράσταση, στο τελευταίο χειροκρότημα, που φυσικά δεν ήξερε κανείς μας ότι ήταν το τελευταίο. Ειδικά εμείς τα πιτσιρίκια, δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς συνέβαινε. Θεωρούσαμε ότι η παράσταση ολοκληρωνόταν νωρίτερα, επειδή ήταν λίγο άρρωστη εκείνες τις ημέρες. Δεν είχαμε καταλάβει κάτι περισσότερο», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε: «Η στεναχώρια μας, που ήταν φανερή στα τηλεοπτικά πλάνα, γιατί κλαίγαμε σχεδόν όλοι, ήταν επειδή σταμάτησε απότομα η παράσταση. Πιστεύαμε ότι το καλοκαίρι θα πηγαίναμε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη, όπως μας είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι αν ζούσε, σίγουρα θα γινόταν. Την έχω πάντα στο μυαλό μου, ήταν πολύ ιδιαίτερη».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση