HomeHL-LifestyleΑλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο της σπουδαίας ηθοποιού

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο της σπουδαίας ηθοποιού

Η μεγάλη αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της Ελλάδας, η οποία άφησε το στίγμα της, μέσα από τις δεκάδες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε και οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.

Το όνομά της ακούγεται τόσο μέσα από τις επαναλήψεις της Φίνος Φίλμ αλλά και μέσα από συνεντεύξεις, που παραχωρούν μεγάλα πρόσωπα του θεάτρου και τη γνώριζαν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό της και σήμερα, όποτε δώσει συνέντευξη τη μνημονεύει.

Ο ίδιος λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 5/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα μιλώντας για την σπουδαία Αλίκη, κάνοντας μάλιστα και μία εξομολογητική αποκάλυψη για το παράπονο της Αλίκης σε σχέση με την τέχνη της.

Η αποκάλυψη για το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Η ταινία ‘Το ταξίδι’ ήταν η μοναδική αποτυχία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτή η ταινία ήταν μια από τις αποτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτό γιατί ήταν η μοναδική ταινία που η ίδια πέθαινε στο τέλος. Δεν υπάρχει άλλη ταινία που η Αλίκη πέθαινε. Εκεί που ήθελε να κάνει την ανατροπή και να κάνει μια δραματική ταινία. Η Αλίκη έφυγε με την πίκρα ότι ο χώρος δεν την δέχτηκε ως μεγάλη ηθοποιό. Νομίζω ότι μετά από 40 χρόνια αυτή η γυναίκα είχε το δικαίωμα να κάνει και κάποια αποτυχία» είπε αρχικά.

«Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται και οι ουρές ήταν απίστευτες. Όμως από την πρώτη εβδομάδα, οι ουρές της πρώτης παράστασης συναντούσαν τη δεύτερη, όπου τους έλεγαν να μην μπουν μέσα γιατί η Αλίκη πεθαίνει και έτσι η ουρά διαλυόταν. Ξαφνικά λοιπόν, η ταινία δεν έκανε εισιτήρια» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση