HomeHL-9Παύλος Μπαριτάκης: «Η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια νέα αναπτυξιακή πορεία για το Δήμο Βιάννου»

Παύλος Μπαριτάκης: «Η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια νέα αναπτυξιακή πορεία για το Δήμο Βιάννου»

 Σε εορταστικό κλίμα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δ. Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Άνω Βιάννου, δόθηκε το έναυσμα για την όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το βράδυ.

Ο νέος Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, παρευρέθηκε στην όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε και ήταν μια ακόμη ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, για να διασκεδάσουν, να μπουν σε εορταστικό κλίμα και να τραγουδήσουν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο κ. Μπαριτάκης, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του προς όλους για Καλά Χριστούγεννα και για ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με υγεία και δύναμη.

2-11

Στο μήνυμα του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Φτάνοντας στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς, εύχομαι οι άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να αποτελέσουν το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα, πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλους.

Ως νέος Δήμαρχος Βιάννου, απευθυνόμενος στους συνδημότες μου θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα γεμάτα, με πολλές ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε και πολλά χαμόγελα, αλλά και για ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με υγεία και δύναμη.

Η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια νέα αναπτυξιακή πορεία για το Δήμο Βιάννου, προκειμένου να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουν τεθεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και μια νέα ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση