HomeHL-GuideΣοκαριστική καταγγελία στη Λάρισα: Δέχθηκε επίθεση για ένα… κορνάρισμα: «Με κλώτσησε στην κοιλιά»

Σοκαριστική καταγγελία στη Λάρισα: Δέχθηκε επίθεση για ένα… κορνάρισμα: «Με κλώτσησε στην κοιλιά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις απίστευτες τρομακτικές στιγμές που έζησε στο κέντρο της Λάρισας, περιέγραψε η 37χρονη επιχειρηματίας η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άντρα για ένα… κορνάρισμα. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι ο άντρας άρχισε να χτυπά το όχημά της ενώ στη συνέχεια όταν η ίδια βγήκε από το αυτοκίνητό της, εκείνος την κλώτσησε.

«Ξεκινάω την πορεία μου έχοντας πράσινο, δεξιά στη λωρίδα μου και συνεχίζω ότι στο αριστερό μου χέρι πάει να μου κόψει τη διαδρομή μου ένα μαύρο αυτοκίνητο. Προς αποφυγή σύγκρουσης, γιατί φοβήθηκα, πάτησα κόρνα και του λέω «θα τρακάρουμε» και συνέχισα την πορεία μου. Στο επόμενο φανάρι σταματάω στο κόκκινο και από τον αριστερό μου καθρέφτη βλέπω το μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο από πίσω μου. Βλέπω τον οδηγό να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να έρχεται επιθετικά στο δικό μου αμάξι», ανέφερε αρχικά η 37χρονη στο MEGA.

«Ήταν γνωστός μου – Μου έριξε κλωτσιά»

Στη συνέχεια είπε: «Έντρομη βλέπω εάν οι κλειδαριές μου είναι ασφαλισμένες. Επιβεβαιώνω τις κλειδαριές και λέω «Παναγία μου, μην γίνει κάτι». Άρχισε να χτυπάει με μπουνιές το αμάξι μου, βλέπω ότι είναι γνωστός μου και αποφασίζω να κατεβάσω το παράθυρο να με αναγνωρίσει και να ηρεμήσει», συνέχισε.

«Κατέβασα το παράθυρό μου και του λέω «εγώ είμαι, ηρέμησε». Συνέχισε με υβριστικές φράσεις και να χτυπά το αυτοκίνητό μου. Εκείνος εξαγριωμένος, δεν σταματούσε και είπα ότι εάν συνεχίσει θα κατέβω κάτω. Δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν θολωμένος. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και του λέω «τι κάνεις; είσαι με τα καλά σου;». Μου έριξε κλωτσιά στην κοιλιά και με έριξε στην άσφαλτο» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και αναμένεται να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα και ιατροδικαστική εξέταση.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση