HomeHL-GreeceΠάτρα: Νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για βιασμό 23χρονης 

Πάτρα: Νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για βιασμό 23χρονης 

«Της κατέβασε το φουστάνι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες αποκαλύψεις για τον 50χρονο νοσηλευτή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 23χρονης, την ώρα της εξέτασης. Μία άλλη γυναίκα καταγγέλλει ότι ο ίδιος νοσηλευτής είχε επιχειρήσει να βιάσει και την νύφη της, πριν από κάποια χρόνια.

«Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: “εντάξει, συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό”. Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος», λέει η καταγγέλλουσα στην εκπομπή LiveNews. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο νοσηλευτής ήταν τότε περίπου 40 ετών. «Η κοπέλα είχε τον άνδρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήσει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγανε σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να την φιλήσει», λέει αρχικά.

Σε ταραχή η γυναίκα προσπαθούσε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει τρέχοντας στους διαδρόμους. «Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άνδρα της. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και “όχι” και “κάνετε λάθος” και “δεν είμαι εγώ” και “εγώ δεν την ακούμπησα” και “εγώ εκείνο κι εγώ το άλλο”», περιέγραψε η γυναίκα στο Mega.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, όπως ήταν αναμενόμενο, στο νοσοκομείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και, όπως καταγγέλλεται, απηυδυσμένοι αναφώνησαν: «“Ρε (…) πάλι τα ίδια;” του λέγανε “πάλι τα ίδια κάνεις;”. Που σημαίνει ο άνθρωπος έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ που».

«Εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

Όπως λέει, δεν τον κατήγγειλε τότε στην αστυνομία μόνο και μόνο επειδή είχε οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Αρνείται τις κατηγορίες ο νοσηλευτής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νοσηλευτής στην ίδια εκπομπή, αρνείται την τωρινή καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης αλλά και πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό. Σε ερώτηση εάν στο παρελθόν τον έχει κατηγορήσει κάποιος, απάντησε: «όχι, όχι, όχι».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του νοσηλευτή άλλαξε άρδην μετά το διαζύγιό του με συνάδελφο του νοσοκομείου. Φέρεται να έγινε πιο επιθετικός και διαχυτικός. Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του προσάπτουν.

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εντάξει, εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά», υποστήριξε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του νοσηλευτή, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο για την καταγγελλόμενη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος της 23χρονης.

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αυτά τα τέρατα πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους

«Αυτή τη φορά το νοσοκομείο έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία…» σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφερόμενος στην περίπτωση του 50χρονου νοσηλευτή.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο τις προηγούμενες φορές, ξέρουμε ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά, δεν ξέρω όμως αν ήταν πειθαρχικά ή ποινικά διερευνήσιμο. Υπάρχει μια σοβαρή καταγγελία και αν ευσταθεί και αποδειχτεί, αυτά τα τέρατα πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους. Καλώ τους συναδέλφους να μιλήσουν τώρα, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας τέτοια τέρατα», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

«Είμαστε χιλιάδες στο σύστημα υγείας, κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια, δεν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Να μιλήσουν όλοι και να σαπίσει στη φυλακή», κατέληξε.

 

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση