HomeHL-GreeceΤα πλοκάμια» της Αλβανικής μαφίας

Τα πλοκάμια» της Αλβανικής μαφίας

 «Πλούσια» δράση με ναρκωτικά και συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ενδεχόμενο ο σκληρός Αλβανός κακοποιός που πυροβόλησε τους τρεις νεαρούς στο Γκάζι, να έχει διαφύγει στην Αλβανία εξετάζουν οι Αρχές. Ο 33χρονος συνεργός του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη όπλου και διαχώρισε τη θέση του.

Φέρεται και ο ίδιος να έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα όπως και ο καταζητούμενος ομοεθνής του.

Ο καταζητούμενος πιστολέρο έχει κατηγορηθεί στη χώρα μας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και κλοπές. Σύμφωνα με αλβανικά μέσα, έχει μπει φυλακή για δέκα χρόνια στην Αλβανία, γιατί πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς. Αποφυλακίστηκε πριν ακριβώς από ένα χρόνο.

Τα «πλοκάμια» της Αλβανικής μαφίας

Η δολοφονία του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Αλβανών κακοποιών αλλά και η εν ψυχρώ εκτέλεση ακόμα δύο ατόμων από τη συγκεκριμένη χώρα μέρα μεσημέρι σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης τον περασμένο Δεκέμβριο είναι μόνο δύο από τα αιματηρά περιστατικά πίσω από τα οποία βρίσκεται η Αλβανική μαφία.

Στο εγκληματικό «πεδίο» της αλβανικής μαφίας βρίσκονται συμβόλαια θανάτου, εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών, προστασία, λαθραία καύσιμα και τσιγάρα.

Ο «Τζίρος» της διακίνησης ναρκωτικών

Τα κέρδη των Αλβανικών συμμοριών προκαλούν «ζάλη», αφού σύμφωνα με τις εκθέσεις της Αστυνομίας, οι εγκληματικές ομάδες απαριθμούν περίπου 2.500 μέλη με τα έσοδα μόνο από τις εξιχνιασμένες υποθέσεις να ανέρχονται σε 300 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης στο 26% της συνολικής διακινούμενης ποσότητας ηρωίνης εμπλέκονται αλβανικές συμμορίες με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 31% στη διακίνηση χασίς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πέντε αλβανικές συμμορίες που φέρεται να κατευθύνονται μέσα από φυλακές στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα ευθύνονται για τουλάχιστον 15 – μεταξύ άλλων – εγκληματικές επιθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση