HomeHL-LifestyleΑντριάνα Λίμα: «Σοκαρίστηκε» όταν είδε φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί- «Δεν είμαι εγώ»

Αντριάνα Λίμα: «Σοκαρίστηκε» όταν είδε φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί- «Δεν είμαι εγώ»

«Δεν θα αλλάξω για κανέναν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από λίγο καιρό, αρκετοί σχολίασαν- με όχι τόσο ευγενικό τρόπο- την εμφάνιση της Αντριάνα Λίμα στο κόκκινο χαλί. Το μοντέλο λέει ότι δεν ενοχλήθηκε. Όμως, όταν είδε τις φωτογραφίες της «σοκαρίστηκε».

Τον προηγούμενο μήνα, η Αντριάνα Λίμα πήγε στην πρεμιέρα της της ταινίας «The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes» στο Λος Άντζελες. Για εκείνη τη βραδιά επέλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα, με κόκκινες λεπτομέρειες.

Όμως, τα σχόλια επικεντρώθηκαν στο πρόσωπό της, καθώς πολλοί έγραψαν στα social media ότι μάλλον το μοντέλο είχε κάνει πρόσφατα κάποιου είδους αισθητική επέμβαση.

«Δεν με πείραξε καθόλου. Είμαι πολύ δυνατή από αυτή την άποψη και ειλικρινά, κοίταξα τον εαυτό μου προτού βγω και ένιωθα υπέροχα. Ήμουν με τα παιδιά μου, με κοίταξαν και είπαν “Μαμά! Είσαι τόσο όμορφη!”», δήλωσε η Αντριάνα Λίμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Harper’s Bazaar Arabia.

Αλλά, συμπλήρωσε, όταν είδε τις φωτογραφίες της από την πρεμιέρα, «σοκαρίστηκε». «Σκέφτηκα “δεν είμαι εγώ”. Όλα ήταν παράξενα, γιατί δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Ακόμη δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου… μπορεί να βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικά», εξήγησε.

«Όμως, δεν προσβλήθηκα, γελούσα. Το θέμα είναι πως δεν είμαι 16 ετών. Άρχισα το μόντελινγκ στα 16 μου, αλλά δεν θα είμαι ποτέ ξανά 16. Είμαι 42 ετών και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πιο χαρούμενη με τον εαυτό μου. Αποδέχομαι την ηλικία μου και δεν θα αλλάξω για κανέναν», τόνισε η Αντριάνα Λίμα.

Πρόσφατα αναφέρθηκε στα σχόλια για το πρόσωπό της μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie της χωρίς μακιγιάζ. «Το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει με μια έφηβη κόρη, δύο παιδιά στην προεφηβεία, ένα παιδί ενός έτους που μαθαίνει να περπατά και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση