HomeHL-LifestyleΕμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με φίδι αντί για… εσάρπα

Εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με φίδι αντί για… εσάρπα

Δυο εκκεντρικές παρουσίες στα βραβεία MTV

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ενδυματολογικές επιλογές των κυριών – κατά κύριο λόγο – αποτελούν πάντοτε ξεχωριστό θέμα συζήτησης έπειτα από ένα λαμπερό event. Ωστόσο, οι δύο κυρίες που θα δείτε ξεχώρισαν για την ακραία στιλιστική τους επιλογή. Βλέπετε, αντί δια εσάρπα ή κάποιο άλλο αξεσουάρ, επέλεξαν να πατήσουν στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα… ζωντανό φίδι στο λαιμό.

Η YouTuber, η απιστία και το φίδι συνοδός στα MTV Video Music Awards

Η 21 ετών Τάνα Μονγκό είναι αστέρι του YouTube και μοντέλο και επέλεξε να βρεθεί στα βραβεία αγκαλιά με έναν κίτρινο πύθωνα. Διαβάζουμε στα αμερικανικά ΜΜΕ πως η Μονγκό έγραψε στο Instagram πως το φίδι ήταν ο συνοδός της για τη βραδιά.

tonia-mongeau-mtv-awards

Μπότες με ακανόνιστο πριντ, ασορτί κοντό φόρεμα και ο πύθωνας για αξεσουάρ γύρω από τη μέση για την Μονγκό στα MTV Video Music Awards / Φωτογραφία: AP Photos

Τις περασμένες ημέρες η YouTuber βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «ξεμπροστιάσει» τον αγαπημένο της – επίσης σταρ του διαδικτύου – Τζέικ Πολ τον οποίο κατηγόρησε για απιστία. Έτσι, αντί για εκείνον, προτίμησε λοιπόν το φίδι, στέλνοντας έτσι ένα ακόμη μήνυμα εναντίον του άπιστου συντρόφου.

tonia-mongeau-mtv-awards-movies

Η προηγούμενη εμφάνιση της Μονγκό στο κόκκινο χαλί βραβείων του MTV

Δεν είναι η πρώτη φορά που η YouTuber πραγματοποιεί εκκεντρική εμφάνιση. Πριν από δύο μήνες, στα βραβεία ταινιών του MTV, η Μονγκό είχε εμφανιστεί ντυμένη… δολάριο με ασορτί ασημένιες γόβες στο κόκκινο χαλί.

her-fidi-mtv-26-8-2019

Και η ράπερ H.E.R. με φίδι στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards

Εκτός όμως από την Μονγκό, στα MTV Video Music Awards είδαμε και την τραγουδοποιό και τραγουδίστρια της ραπ, H.E.R. να καταφθάνει με ένα φίδι περασμένο στο λαιμό της.

Εμφανίσεις που θύμισαν Britney Spears από τα παλιά

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο εμφανίσεις θύμισαν μια παλιότερη εμφάνιση της Britney, εκείνη βέβαια στη σκηνή των MTV Video Music Awards. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στη σκηνή για την επιτυχία της Slave 4 U, σε ένα χορευτικό που περιελάμβανε και ένα κίτρινο μεγαλόσωμο πύθωνα.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση