HomeHL-LifestyleΧριστούγεννα 2023: Πόσο κοστίζει το ρεβεγιόν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα

Χριστούγεννα 2023: Πόσο κοστίζει το ρεβεγιόν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα

Πού κυμαίνονται οι τιμές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ημέρες πλησιάζουν και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν σχέδια για το πού θα περάσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων 2023. Εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, σε κάποιο σπίτι, δεν είναι λίγοι που επιλέγουν εστιατόρια, ξενοδοχεία ή νυχτερινά κέντρα για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Τα Χριστούγεννα 2023 οι τιμές για να απολαύσει κανείς ένα ωραίο γεύμα σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο ή να διασκεδάσει ακούγοντας κάποιο γνωστό μουσικό σχήμα, είναι ποικίλες. Ενδεικτικά, Σε ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας, η τιμή του μενού για ένα άτομο είναι στα 220 ευρώ, ενώ όσοι το επιλέξουν θα το απολαύσουν ακούγοντας τραγούδι συνοδεία πιάνου.

Σε μια πιο οικονομική πρόταση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μενού που κοστίζει 64 ευρώ ανά άτομο, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επιλογές όπως αρνάκι ή μοσχαρίσιο φιλέτο, με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους.

Όσοι επιλέξουν το ποτό αντί φαγητού και να περάσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων 2023 σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, η τιμή της φιάλης ξεκινά από τα 190 ευρώ. Μπορεί να φτάσει και την τιμή των 250 ευρώ, αναλόγως το μπουκάλι και το μουσικό σχήμα. Η «special φιάλη» ξεκινά από 250 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 300 ευρώ, ενώ για την «premium» οι τιμές κυμαίνονται από 300 έως 350 ευρώ.

 

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση