HomeHL-TOPΠυροβολισμοί στο Γκάζι: Τράβηξαν όπλο και οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τράβηξαν όπλο και οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ

Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από την Αστυνομία, που θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μπάτσελορ πάρτι μιας παρέας φίλων από την Κρήτη, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, μετά από έναν τσακωμό σε δρόμο στο Γκάζι, δέχθηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι.

Όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από αυτό το τρομακτικό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, όλα δείχνουν ότι και οι δύο επιβάτες του τζιπ έβγαλαν όπλο, όταν αποβιβάσθηκαν από το όχημα και επιτέθηκαν στην παρέα των νεαρών από την Κρήτη.

Ωστόσο ακόμα οι Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αν πυροβόλησαν και οι δύο δράστες. Πάντως, στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από την Αστυνομία, που θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πυροβόλησε ένας άνθρωπος ή «άνοιξε» πυρ και δεύτερος.

Νοικιασμένο το τζιπ των δραστών

Για την ώρα οι Αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να εντοπιστούν οι δύο επιβάτες του τζιπ. Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει 11 καταθέσεις αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες προέρχονται από τον κόσμο της νύχτας και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την κίνησή τους πριν και μετά το περιστατικό. Τα στοιχεία έως τώρα δείχνουν πάντως ότι το τζιπ στο οποία επέβαιναν οι δράστες ήταν νοικιασμένο.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση