HomeHL1-GreeceΕπεισόδια στου Ρέντη: Καταγγελία της μητέρας του 18χρονου για απειλητικό μήνυμα

Επεισόδια στου Ρέντη: Καταγγελία της μητέρας του 18χρονου για απειλητικό μήνυμα

«Σύντομα δεύτερη κηδεία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του γιου της κατήγγειλε ότι δέχτηκε στο κινητό της σήμερα το πρωί η μητέρα του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

«Δέχτηκα ένα απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το κινητό μου, το έδωσα στην Ασφάλεια» ανέφερε σε εκπομπή του Alpha η μητέρα του 18χρονου, που πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας. Πόσους βιασμούς θα αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφε το μήνυμα. Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει χάσει ένα παιδί σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 10 χρόνια.

«Εγώ πήρα την απειλή σήμερα το πρωί, αλλά τα μηνύματα ήρθαν πριν τις 12 το βράδυ» συμπλήρωσε η μητέρα. Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και ο μικρότερος αδερφός του 18χρονου, ο οποίος έδωσε  συμπληρωματική κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να περάσουν κι άλλα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση με διάφορους τρόπους.

«Δεν είμαστε τέτοια οικογένεια. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός. Έχω τρελαθεί, την πέτρα να σηκώσετε, ξέρετε τι καλό παιδί είναι; Δεν ξέρω. Την Παρασκευή θα πηγαίναμε μαζί στο μπάσκετ, την Πέμπτη πήγε μόνος του. Σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ τίποτα. Είμαι κατηγορηματικός. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω» συμπλήρωσε ο πατέρας.

«Δεν αφήσαμε τα παιδιά μας έρμαια να μεγαλώσουν μόνα τους, χωρίς φροντίδα, χωρίς αγάπη, χωρίς οικογένεια. Τελείωσαν το σχολείο τους, τα αγγλικά τους. Ο 18χρονος και ο πιο μικρός ακόμα τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές πηγαίνουνε με τον μπαμπά τους για δουλειά για να έχουν το χαρτζιλίκι τους. Ήταν η κακιά στιγμή που λένε, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» σημείωσε η μητέρα.

«Πολλοί από αυτούς που βγήκαν, κρατούσαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και πέτρες. Τους είδα ότι πήγαιναν στο μέρος, όπου ήταν μαζεμένοι οι αστυνομικοί και κατάλαβα ότι θα γίνουν επεισόδια. Φώναξα στον Νίκο να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος δεν ήρθε», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της πρώτης κατάθεσής του στους αστυνομικούς ο μικρότερος αδερφός του 18χρονου.

Επεισόδια στου Ρέντη: Τι ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί ανέφερε ότι «προφανώς και η αστυνομία δεν θα μείνει στη σύλληψη ενός δράστη, καθ’ ομολογία δράστη, για τη συγκεκριμένη επίθεση, όπως περιγράφεται και από τον ίδιο. Εδώ μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα ατόμων, η οποία οργανώθηκε από άλλα άτομα εξωτερικά του γηπέδου, οι οποίοι τους προμήθευσαν και με τα αντικείμενα που εκσφενδόνισαν εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συναδέλφου μας».

Και συνλέχισε λέγοντας πως «μεγάλη ομάδα ατόμων η οποία οργανώθηκε και κινήθηκε σε βάρος των αστυνομικών. Άρα η έρευνα προσπαθεί να ταυτοποιήσει τόσο το σύνολο αυτών των ατόμων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, όσο φυσικά και τους καθοδηγητές αυτών και αυτούς που τους όπλισαν ώστε να επιτεθούν στους συναδέλφους μας».

 

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση