HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο τμήμα Κοκκίνη Χάνι – Γούβες

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο τμήμα Κοκκίνη Χάνι – Γούβες

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο τελευταίο τμήμα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από το Κοκκίνη Χάνι προς τις Γούρνες, πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς. Διαπίστωσε  τις βελτιώσεις που έχουν επέλθει μετά την αντικατάσταση του οδοστρώματος που ξεκίνησε τον Μάιο και διακόπηκε λόγω της τουριστικής περιόδου για να ολοκληρωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Νίκος Σκουλάς είχε παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσει με  επαγγελματίες και κατοίκους και να γίνει δέκτης των θετικών εντυπώσεων που το έργο αντανακλά στην ευρύτερη περιοχή.

skoulas-kokkini-1

«Ολοκληρώσαμε την ασφαλτόστρωση και στο τελευταίο τμήμα των 700 περίπου μέτρων, που αποτελεί μέρος του έργου αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας από το ξενοδοχείο Αρίνα μέχρι τις Γούρνες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Σκουλάς, τονίζοντας: «Τέλειωσε ένα έργο συνολικού μήκους τριών (3) χιλιομέτρων που βελτίωσε αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Κοκκίνη Χάνι. Μιας περιοχής με έντονα χαρακτηριστικά οικιστικής ανάπτυξης και τουριστικής κίνησης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους. Με τη νέα χρονιά θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις προς την ίδια κατεύθυνση, κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού (Π.Ε.Ο.). Τα έργα, υλοποιήθηκαν με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, τη συνεργασία των τοπικών φορέων και την επιμέλεια των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, στα οποία αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση