HomeΕΛΛΑΔΑ «Δεν με πιστεύει κανείς» λέει ο 7χρονος που έγδυσαν συμμαθητές του και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του

 «Δεν με πιστεύει κανείς» λέει ο 7χρονος που έγδυσαν συμμαθητές του και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του

Σε σχολείο του Βόλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μούδιασμα» προκαλεί το νέο περιστατικό bullying στην Ελλάδα, με θύμα ένα 7χρονο αγόρι από τον Βόλο.

Το περιστατικό συνέβη σε πειραματικό σχολείο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών του 7χρονου, μεγαλύτερος συμμαθητής του στο σχολείο τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά τους ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα.

Το bullying που δέχεται ο γιός της, ανακάλυψε η μητέρα του, όταν ξέντυσε το παιδί και είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός περιέγραψε σε εκείνη τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα από συμμαθητή του μεγαλύτερης τάξης και αποκάλυψε ότι αυτό δεν είχε συμβεί για πρώτη φορά.

«Σχολάει το παιδί από το σχολείο, έρχεται σπίτι, κάθεται, τρώει, χαλαρώνει, ξεκινάει να διαβάσει. Κατά τις 16:00 η ώρα λέει η μαμά του «πάμε στο πάρκο να παίξεις και θα συνεχίσουμε τα μαθήματα μετά, εντάξει;». Εντάξει», περιέγραψε ο πατέρας του 7χρονου με δηλώσεις του στην εκπομπή «LiveNews» του Mega.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Τον παίρνει η γυναίκα μου στο δωμάτιο μέσα, ήταν με τα ρούχα του σχολείου, τα καλά που λέμε, τον παίρνει μέσα να του βάλει τα ρούχα του πάρκου. Με το που τον βάζει μέσα να τον αλλάξει και πάει να του βγάλει το παντελονάκι, το παιδί τραβήχτηκε, δεν ήθελε να κατεβάσει το παντελόνι του. Η γυναίκα μου κλείνει την πόρτα, εγώ δεν έδωσα σημασία, λέω «θα ντρέπεται ο μικρός, δεν ξέρω». Μετά από κανένα 20λεπτο, μισάωρο βγήκε η γυναίκα μου έξω κλαίγοντας».

«Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. «Τι έγινε;». Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου: «Όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην Αστυνομία». Με το που ακούει το παιδί Αστυνομία, έβαλε τα κλάματα. Καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει. Το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει», ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας του 7χρονου.

Βόλος: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 7χρονου από τον τρόπο που ασκήθηκε bullying στο παιδί τους

Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια του 7χρονου αναστατώθηκε, εξοργίστηκε και προσπάθησε να μάθει τι είχε συμβεί. Τελικά, τους αποκάλυψε ότι: «Τον πιάνει με το ένα χέρι τον στριμώχνει με το σώμα του προς τον τοίχο με το άλλο του κατεβάζει το παντελονάκι τελείως και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έγινε την ώρα του διαλλείματος. Σήμερα μας είπε πως οι μαυρίλες που είδε η μαμά την περασμένη βδομάδα, τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αυτοκόλλητα που του τα κόλλησε το ίδιο παιδί, κατεβάζοντας του πάλι το παντελόνι».

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο μπαμπάς του μικρού: «Εμείς αυτά σήμερα τα είπαμε στη διευθύντρια και μας κοιτάγανε λες και τους τρώμε την ώρα. Τον δείχνει ο γιός μου και λέει «αυτός είναι, αυτός είναι». Και μετά από λίγο βλέπω τον γιό μου στην πόρτα, να ξεκλειδώνει η διευθύντρια την πόρτα, να δίνει το παιδί μου στα σκαλιά κλαίγοντας και του λέω «τι έγινε παιδάκι μου;». «Μπαμπά», λέει, «εγώ τον έδειξα λέει, αλλά φοβάμαι, δεν του κάνουν τίποτα». Και τι γυρνάει και μου λέει η διευθύντρια; «Δεν το αφήνετε», λέει «να παρακολουθήσει μάθημα;. Για το καλό του παιδιού», λέει και εμείς να μην το τραβάμε πολύ».

Ο μικρός είπε στη μητέρα του: «Φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς»

Η μητέρα αμέσως ενημέρωσε, όπως καταγγέλλει, το σχολείο με στόχο να ληφθούν μέτρα για την προστασία του παιδιού της και όλων των άλλων παιδιών.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Live News» η μητέρα του 7χρονου έκανε λόγο για μία ψυχοφθόρα κατάσταση και πως ο γιος της δεν θέλει να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται. «Του λέω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί η μαμά είναι δίπλα του», είπε.

Όπως ανέφερε η μητέρα του μικρού μαθητή, το σχολείο έχει ενημερωθεί για το εξοργιστικό συμβάν και δεν κάνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να τους διαβεβαιώσει πως το περιστατικό θα διερευνηθεί.

Ο 7χρονος υπέδειξε στη διεύθυνση του σχολείου ποιο ήταν το παιδί που τον έγδυσε και τον ζωγράφισε. «Μαμά, φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς», ήταν τα λόγια που είπε ο μαθητής στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια, μόλις βγήκε από το γραφείο της διευθύντριας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση