HomeHL-GreeceΠέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του

Πέλλα: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του

Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το γεγονός στην αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αυτήν την φορά στην Σκύδρα Πέλλας όπου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έσβησε τσιγάρο σε συμμαθητή του μικρότερης τάξης.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την εφημερίδα της Πέλλας karatzova.com μαθητής της Β’ τάξης γυμνασίου του δήμου Σκύδρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ’ Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο!

Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελλόμενος έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο με περιστατικά εντός σχολείου.

33 συλλήψεις ανήλικων σε ένα τριήμερο

Ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας και της βίας ανηλίκων πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία σε όλη τη χώρα το τριήμερο 12 έως 14 Απριλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ελέγχθηκαν 4.358 ανήλικοι, προσήχθησαν 80 και συνελήφθησαν -33- ως εξής:

5 για κλοπές – διαρρήξεις,
5 για σωματικές βλάβες,
3 για ναρκωτικά,
17 για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
1 για όπλα και
2 για λοιπά αδικήματα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση