HomeΚΡΗΤΗΝέος σύγχρονος εξοπλισμός στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κοκκίνη Χάνι

Νέος σύγχρονος εξοπλισμός στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κοκκίνη Χάνι

Σέγκος : Κάνουμε πράξη τη δέσμευση για την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο, σύγχρονο εξοπλισμό που απαντά στις ανάγκες ενός πλήρως αναβαθμισμένου σχολικού περιβάλλοντος, αποκτά το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνη Χάνι.

Πρόκειται για έπιπλα και εξοπλισμό που θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα στη λειτουργία του σχολείου και στη διαδραστικότητα του εκπαιδευτικού έργου.

promithia-neou-sygchronou-exoplismou-sto-dimotiko-scholio-kokkini-chani-1

Η παραλαβή του νέου σχολικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Ζαχαριουδάκη και του διευθυντή του σχολείου Κώστα Παπαδάκη.

promithia-neou-sygchronou-exoplismou-sto-dimotiko-scholio-kokkini-chani-3

«Διεκδικήσαμε τις απαιτούμενες πιστώσεις, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και σήμερα προχωράμε στην προμήθεια του εξοπλισμού που θα αναβαθμίσει πλήρως το σχολικό περιβάλλον στο Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνη Χάνι», δήλωσε ο κ. Σέγκος και πρόσθεσε : «Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι κοινωνική επιταγή. Παράγει ανυπολόγιστη αξία και διανοίγει απεριόριστες προοπτικές. Η δημοτική αρχή αξιοποιεί κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων και δράσεων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας των σχολείων και του εκπαιδευτικού έργου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση