HomeHL-Culture Wonka: Ο Τίμοθι Σάλαμε δηλώνει ανοιχτός για ένα σίκουελ

 Wonka: Ο Τίμοθι Σάλαμε δηλώνει ανοιχτός για ένα σίκουελ

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί η ταινία «Wonka» να έχει κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους μόλις λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, αλλά ο πρωταγωνιστής της Τίμοθι Σάλαμε σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός σίκουελ.

Μιλώντας στο ΕΤ στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ο 27χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ανοιχτός να συνεχίσει την ιστορία του εκκεντρικού σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Κινγκ.

«Αν υπήρχε μια ιστορία να ειπωθεί», δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε ένα «Wonka 2». «Και προφανώς κάτι υπάρχει», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της IMDB, το «Wonka» ακολουθεί «τον νεαρό και φτωχό Γουίλι Γουόνκα», ο οποίος ονειρεύεται να ανοίξει ένα κατάστημα σοκολάτας, για να διαπιστώσει ότι «η σοκολατοποιία είναι ένας κλάδος πολύ πιο σκληρός από αυτό φαίνεται και η ευφυία του δεν τυχαίνει θερμής υποδοχής από το αδίστακτο Καρτέλ της Σοκολάτας, που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την πελατεία δική του».

Πρωταγωνιστεί ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Ολίβια Κόλμαν, Χιου Γκραντ, Σάλι Χόκινς, Μάθιου Μπέιντον, Ρόουαν Άτκινσον και Τζιμ Κάρτερ.

O σκηνοθέτης Πολ Κινγκ δήλωσε στο ET ότι θα «ήθελε πολύ» να κάνει ένα σίκουελ με τον Σάλαμε καθώς μεσολαβούν 25 χρόνια μεταξύ της δικής του ταινίας και της πρώτης που κυκλοφόρησε το 1971 με τον Τζιν Γουάιλντερ με την οποία προσπάθησαν να τη συνδέσουν.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει υλικό για να κάνει ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον σίκουελ, καθώς «τίποτα δεν είναι βαρετό γύρω του [Wonka]».

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 14 Δεκεμβρίου.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση