HomeHL-CultureΤίμοθι Σάλαμε: Αποκτά το δικό του κέρινο ομοίωμα στο «Madame Tussauds»

Τίμοθι Σάλαμε: Αποκτά το δικό του κέρινο ομοίωμα στο «Madame Tussauds»

Ο πρωταγωνιστής του «Wonka» αποτελεί την τελευταία προσθήκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κέρινο ομοίωμα του Τίμοθι Σάλαμε θα ανήκει πια στη συλλογή του «Madame Tussauds» του Λονδίνου.

Ο 27χρονος πρωταγωνιστής του «Wonka» – ο οποίος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του εκκεντρικού σοκολατοποιού στη νέα ταινία – θα ενταχθεί στη νέα συλλογή που θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2024 στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.

Το αξιοθέατο της Baker Street αποκάλυψε μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το «Madame Tussauds» κατάφερε να αποτυπώσει άψογα τα χαρακτηριστικά και το μαλλί του Σάλαμε σε μερικά πρώτα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν.

Η Τζο Κίνσεϊ, η studio manager του μουσείου, δήλωσε: «Ο Τίμοθι Σάλαμε είναι ο νέος τύπος πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ και συνεργαζόμαστε στενά μαζί του για κάθε λεπτομέρεια της επερχόμενης φιγούρας του. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές του την πρώτη του φιγούρα στο «Madame Tussauds»».

Και συνέχισε: «Η ομάδα εδώ διασκεδάζει πολύ χτενίζοντας τον κατάλογο των look του για να επιλέξει το τέλειο ντύσιμο και θα περάσει πολύ χρόνο τελειοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως τα σμιλεμένα ζυγωματικά, μπορεί να είναι τα πιο χαρακτηριστικά [ζυγωματικά] που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα!».

Ο Σάλαμε έχει επιστρέψει στο Λος Άντζελες μετά από πέντε μήνες γυρισμάτων για το νέο prequel του «Charlie and the Chocolate Factory Wonka» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εμφανιζόμενος την Παρασκευή στην εκπομπή «The Graham Norton Show», ο σταρ δήλωσε για την ταινία: «Είμαι περήφανος για όλες τις ταινίες που έχω κάνει, αλλά αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου. Είναι η πιο διασκεδαστική δουλειά που έχω κάνει ποτέ. Είναι γλυκιά και ωραία και θα σας γεμίσει χαρά». Πρόσθεσε σχετικά με την εργασία στην Αγγλία: «Γυρίσαμε την ταινία στο Λονδίνο, οπότε, αφού πέρασα πέντε μήνες εδώ, αισθάνομαι σαν επίτιμος Βρετανός – ήταν χαρούμενο το κλίμα».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση