HomeHL-GreeceΕπεισόδια στου Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό

Επεισόδια στου Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό

«Υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη προχθές το βράδυ.

Πριν από λίγο οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός μετά τα επεισόδεια εξέδωσαν νέο ιατρικό ανακοινωθέν που αναφέρει πως «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

»Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό κα πέριξ του τραύματος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο όπου έγιναν τα επεισόδια στου Ρέντη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα υπολείμματα ενδέχεται να αποτελούν μέρος της φωτοβολίδας, που τραυμάτισε τον αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Μεταξύ των ευρημάτων είναι ένα που μοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να πρόκειται για τον σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα» σημείωσαν αστυνομικές πηγές σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Οι ίδιες πληροφορείς αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν επίσης εκτοξευτήρα και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού όπου γινόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση